Ελλαδα

Σταμπουλίδης: Σε δύο γεωγραφικές ταχύτητες το άνοιγμα της αγοράς

«Χρειάζεται ψυχραιμία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτογραφικό στιγμιότυπο από τα κλειστά μαγαζιά στην Αθήνα
Φωτογραφικό στιγμιότυπο από τα κλειστά μαγαζιά στην Αθήνα © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Παναγιώτης Σταμπουλίδης: Η δήλωση του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή για το άνοιγμα της αγοράς.

Ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν δύο διαφορετικές γεωγραφικές ταχύτητες για το άνοιγμα της αγοράς. 

Συγκεκριμένα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο «Θέμα 104,6», σημείωσε ότι είναι νωρίς για την άρση του lockdown και ότι όλα εξαρτώνται από τις εισηγήσεις των ειδικών. «Προς το παρόν, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην τήρηση των μέτρων», διευκρίνισε ο κ. Σταμπουλίδης. 

Ο Γενικός Γραμματέας δεν απέρριψε το ενδεχόμενο να υπάρξει ένας συγκεκριμένος τρόπος για τη μετακίνηση των πολιτών, στα πρότυπα του 13033. «Υπάρχουν διάφοροι τεχνικοί παράμετροι που εξετάζουμε, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο», όπως είπε χαρακτηριστικά. Σε ό,τι αφορά τα Χριστούγεννα, υπογράμμισε αυτό που ήδη είναι γνωστό, ότι φέτος θα εορταστούν διαφορετικά χωρίς μετακινήσεις και μεγάλες συγκεντρώσεις σε σπίτια, καθώς όλοι αγωνιζόμαστε, όπως είπε, να μειωθούν τα κρούσματα και να βγούμε από αυτή την κατάσταση. Επισήμανε, ότι χρειάζεται ψυχραιμία και όταν έρθει η ώρα θα γίνουν οι ανακοινώσεις από την κεντρική διαχείριση.

Μάλιστα, ο κ. Σταμπουλίδης σημείωσε ότι υπάρχει μεγάλη κινητικότητα της ηλεκτρονικής αγοράς, συγκριτικά με την πρώτη καραντίνα τον Απρίλιο, καθώς, όπως είπε, μπορεί τον Απρίλιο οι περισσότερες αγορές να αφορούσαν τεχνολογικά είδη, ωστόσο, πλέον οι καταναλωτές αγοράζουν προϊόντα για οικιακή χρήση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ