Ελλαδα

Νέο Ψυχικό: Μυστήριο με τη διάρρηξη σε τέσσερις θυρίδες τράπεζας

Η αξία των κλεμμένων χρημάτων και κοσμημάτων ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις δηλώσεις των κατόχων

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νέο Ψυχικό: Άγνωστοι διέρρηξαν και έκλεψαν περιεχόμενο από τέσσερις θυρίδες υποκαταστήματος τράπεζας.

Μυστήριο καλύπτει τη διάρρηξη θυρίδων σε τράπεζα στο Νέο Ψυχικό, με την υπόθεση να βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών και να θυμίζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

Συγκεκριμένα, άγνωστoι δράστες παραβίασαν τέσσερις θυρίδες από τις περίπου 1.000 θυρίδες που βρίσκονται στο συγκεκριμένο τραπεζικό υποκατάστημα. 

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», στις 13 Νοεμβρίου υπήρξε καταγγελία στο Α.Τ. Ψυχικού για διάρρηξη τραπεζικής θυρίδας, η οποία περιείχε χρήματα και τιμαλφή μεγάλης αξίας. Tην καταγγελία έκανε η κάτοχος της θυρίδας, αρχικά στη διεύθυνση της τράπεζας, η οποία στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία. Παρουσία της ΕΛΑΣ επιβεβαιώθηκε ότι η θυρίδα είχε παραβιαστεί και ήταν άδεια και στη συνέχεια αστυνομικοί έλεγξαν αν και σε άλλες θυρίδες υπήρχαν ίχνη παραβίασης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στοιχεία που υποδείκνυαν παραβίαση σε ακόμη τρεις θυρίδες, με τους ιδιοκτήτες να επιβεβαιώνουν ενώπιον της αστυνομίας, αλλά και τραπεζικών υπαλλήλων ότι υπήρξε κλοπή του περιεχομένου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των κατόχων των εν λόγω τεσσάρων θυρίδων, η αξία των κλεμμένων χρημάτων και κοσμημάτων ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ