Ελλαδα

Κλειστός ο Ισθμός της Κορίνθου μέχρι την Τρίτη - Προσάραξε πλοίο

Σημειώθηκε μεγάλη κατολίσθηση - Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μεγάλη κατολίσθηση στον Ισθμό της Κορίνθου
Μεγάλη κατολίσθηση στον Ισθμό της Κορίνθου © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ

Ο Ισθμός της Κορίνθου θα είναι κλειστός μέχρι την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 καθώς σημειώθηκε μεγάλη κατολίσθηση και προσάραξε πλοίο - Οι απίστευτες εικόνες.

Μέχρι την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 θα είναι κλειστός ο Ισθμός της Κορίνθου, καθώς προσάραξε πλοίο λόγω μεγάλης κατολίσθησης.

Η κατολίσθηση στον Ισθμό της Κορίνθου σημειώθηκε στο ύψος της μεταλλικής γέφυρας του Βιολογικού το βράδυ του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου 2020.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο korinthostv, ολόκληρη η πλαγιά κατέρρευσε από τα πρανή και έπεσε ακριβώς δίπλα σε ρυμουλκό, την ώρα που τραβούσε καράβι από τον Κορινθιακό προς τον Σαρωνικό.

Όπως ανακοινώθηκε από τη διαχειρίστρια εταιρεία, «η κατάπτωση σημειώθηκε στην ίδια χιλιομετρική θέση του βιολογικού που καταγράφηκε και στις 13 Νοεμβρίου 2020, λόγω πιθανών γεωλογικών φαινομένων στην συγκεκριμένη θέση».

Στην ίδια ανακόινωση προστίθεται: «Οι εργασίες θα εκτελούνται επί 24ώρου βάσεως, έως ότου απομακρυνθεί όλη η ποσότητα των εκτιμώμενων 1.200 κυβικών, ενώ εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 24 Νοεμβρίου και η διώρυγα θα λειτουργήσει κανονικά εξυπηρετώντας τη ναυσιπλοΐα».

Το πλοίο που προσάραξε στον Ισθμό της Κορίνθου μετά από μεγάλη κατολίσθηση
Το πλοίο που προσάραξε στον Ισθμό της Κορίνθου μετά από μεγάλη κατολίσθηση © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ

Δείτε τη στιγμή της κατολίσθησης στον Ισθμό της Κορίνθου:

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που γίνεται μεγάλη κατολίσθηση στον Ισθμό της Κορίνθου

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ