- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη-Πολυτεχνείο: Στον Εισαγγελέα οι έξι συλληφθέντες
Από τα επεισόδια της Τρίτης 17 Νοεμβρίου
Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγούνται το πρωί της Τετάρτης τα έξι άτομα που συνελήφθησαν χθες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Τα έξι άτομα που συνελήφθησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα εκεί, οδηγούνται το πρωί της Τετάρτης στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.
Συγκεκριμένα, οι έξι συλληφθέντες παραμένουν υπό κράτηση και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, όπως αναφέρουν συνήγοροί τους, κατά περίπτωση, για διέγερση σε ανυπακοή, παραβίαση της απαγόρευσης συναθροίσεων, αντίσταση, απείθεια και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, στους συλληφθέντες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα για μη τήρηση των μέτρων αποτροπής διάδοσης του κορωνοϊού.
Μάλιστα, επιβλήθηκαν άλλα 88 διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ σε βάρος ισάριθμων διαδηλωτών που συμμετείχαν στην κινητοποίηση, με τον συνολικό αριθμό των προστίμων να φθάνει τα 94.
Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, 120 άτομα που «συγκεντρώθηκαν ξαφνικά από διάφορα σημεία, στον οδικό κόμβο Αγίας Σοφίας-Τσιμισκή-Καρόλου Ντηλ», όπου «εγκλωβίστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να αποτραπεί η πορεία προς το προξενείο των ΗΠΑ». Κατά την ίδια ανακοίνωση, προσήχθησαν ακόμη 28 άτομα, ενώ «μετά την επιβολή προστίμων οι διαδηλωτές αποχώρησαν ειρηνικά και δεν έγινε χρήση δακρυγόνων».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυξημένη κίνηση σε Κινέττα και Ελευσίνα, αλλά χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις
«Υγειονομική βόμβα» καταγγέλλουν τοπικοί φορείς
Προβλήματα στην κυκλοφορία
Υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Κρήτη
Εννέα μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε στα Ιωάννινα
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έναρξη εξετάσεων και στα γυμνάσια
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.