- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πολυτεχνείο: Kατάθεση στεφάνων από τα πολιτικά κόμματα
Στεφάνι αναμένεται να καταθέσει και ο πρωθυπουργός
Kατάθεση στεφάνων από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τα πολιτικά κόμματα.
«Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αναμένεται να καταθέσει στεφάνι στις 09:00 ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στεφάνι αναμένεται να καταθέσει και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η κ. Σακελλαροπούλου χθες συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των κομμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, του ΚΚΕ και του ΜέΡΑ25, καθώς και του ΣΦΕΑ, υπογραμμίζοντας πως στις κρίσιμες ώρες που διέρχεται η χώρα προέχει το εθνικό συμφέρον, η αλληλεγγύη και η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Κάλεσε επίσης τις πολιτικές δυνάμεις να επιδείξουν πνεύμα συνεννόησης, επισημαίνοντας πως είναι καθήκον όλων και ελάχιστο χρέος στη μνήμη των αγωνιστών του Πολυτεχνείου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία θα τιμήσει τους νεκρούς του Πολυτεχνείου με αντιπροσωπεία της κοινοβουλευτικής του ομάδας αλλά και των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης του 1973, στο χώρο του ΕΑΤ - ΕΣΑ, σε μια εκδήλωση τιμής και μνήμης.
Στις 10:30 αντιπροσωπεία του ΚΙΝΑΛ θα καταθέσει στεφάνι στο Πολυτεχνείο ενώ ο γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας μετά την κατάθεση στεφάνου αναμένεται να συμμετάσχει, παρά την απαγόρευση, στην πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία που αποφάσισαν να διοργανώσουν συνδικάτα, σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι, μαζικοί φορείς και αντιστασιακές οργανώσεις.
Στην πορεία αναμένεται να συμμετάσχει και αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ25.
Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων δεν θα υπάρξει σχεδιασμένη διακοπή της κυκλοφορίας στην Αθήνα, παρά μόνο σε τμήμα της Πατησίων μεταξύ 09:00 και 11:00, για την διευκόλυνση και ασφάλεια της μετάβασης της Προέδρου της Δημοκρατίας και των πολιτικών αρχηγών που θα καταθέσουν στεφάνια στο χώρο του ΕΜΠ».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας από τους τελευταίους επιζώντες του Ολοκαυτώματος έφυγε αφήνοντας ισχυρή μαρτυρία
H ποιότητα του αέρα παραμένει υποβαθμισμένη σε όλη τη χώρα
Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά καίγοντας υπολείμματα καλλιέργειας
Επιχείρηση διάσωσης 10 ν.μ. από τη Λήμνο - Άνδρας με καρδιακό επεισόδιο μεταφέρθηκε σε μονάδα
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Mετά την έξοδο Κηφισίας στο ρεύμα προς αεροδρόμιο
Εδαφικός πολφός από εργασίες Μετρό διέφυγε μέσω αγωγού - Καμία απειλή για την ασφάλεια
Η απάντηση σε σχετικό δημοσίευμα
Η επιχείρηση-αστραπή της Αστυνομίας
Τι πραγματικά συμβαίνει στην ατμόσφαιρα
Λόγω των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ
Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία στην Αχαΐα
Πότε γιορτάζουν τελικά ο Γιώργος, η Γεωργία και η Γωγώ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.