Ελλαδα

Κορωνοϊός: Ο ΕΟΔΥ προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Μυλόπουλου

«Κατέβασε» την ανάρτηση ο καθηγητής

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΕΟΔΥ: Προσφεύγει στην Δικαιοσύνη κατά του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλου για την ανάρτηση του για ψευδές περιστατικό.

Κατά του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλου προσφεύγει, σύμφωνα με πληροφορίες, στη Δικαιοσύνη ο ΕΟΔΥ, έπειτα από ανάρτηση του καθηγητή, σχετικά με περιστατικό που ουδέποτε συνέβη, όπως διευκρινίζουν πηγές του ΕΟΔΥ.

Ο κ. Γιάννης Μυλόπουλος, ο οποίος είχε διοριστεί πρόεδρος της Αττικό Μετρό, σε ανάρτησή του ανέφερε ότι γνωστή του βρέθηκε σε ελέγχους του ΕΟΔΥ προκειμένου να κάνει το rapid test για τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με όσα γράφει στο facebook, η γυναίκα μην μπορώντας να αναμείνει στην ουρά, αποφάσισε να φύγει, χωρίς τελικά να υποβληθεί στο τεστ.

Όπως σημείωσε ο καθηγητής, η γυναίκα μετά από μερικές ημέρες έλαβε απάντηση ότι το τεστ, στο οποίο ωστόσο δεν είχε υποβληθεί, βρέθηκε ...θετικό.  

Πηγές του ΕΟΔΥ αναφέρουν ότι το περιστατικό δεν σημειώθηκε ποτέ και προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, καθώς θίγεται από την ψευδή ανάρτηση η οποία τον παρουσιάζει να διακινδυνεύει τη δημόσια υγεία. 

O κ. Μυλόπουλος, με νεότερη ανάρτησή του έκανε γνωστό ότι κατέβασε την εν λόγω ανάρτηση και ότι «δεν μπορώ να αποκαλύψω τις πηγές μου». 

«Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ανάρτησή μου για ιστορία που άκουσα έκρινα καλό να την κατεβάσω. Μη μπορώντας να αποκαλύψω τις πηγές μου, σεβόμενος προσωπικά δεδομένα, δεν μπορώ να υποστηρίξω την αξιοπιστία της Οι πρωταγωνιστές αν θέλουν θα προχωρήσουν οι ίδιοι σε καταγγελία», έγραψε ο κ. Μυλόπουλος στο Twitter. 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ