Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα στους δρόμους της Αθήνας | 06.11

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Κίνηση στην Αθήνα © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Μποτιλιάρισμα αυτή την ώρα στην κίνηση των οχημάτων στην έξοδο της Λ. Αθηνών από Δάσος Χαϊδαρίου έως Λίμνη Κουμουνδούρου και στην Λ.Σχιστού προς Σκαραμαγκά, στον περιφερειακό της Δραπετσώνας στο ύψος της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου. 

Δυσκολίες στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά και στην Παραλιακή από την Λ. Κηφισού έως την Πλατεία Ιπποδαμείας αλλά και την Πειραιώς από του Ρέντη προς το λιμάνι. 

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην Λ. Κηφισού και στα δύο ρεύματα από την Ιερά οδό έως τη Νέα Φιλαδέλφεια. Πάρα πολύ αυξημένη κίνηση σχεδόν σε όλη την Λ. Κηφισίας και στα δύο ρεύματα. Δύσκολη η κάθοδος της Μεσογείων κατά τμήματα. 

Προβλήματα στα δύο ρεύματα της Β. Κωνσταντίνου και Αρδηττού και στην Εθνικής Αντιστάσεως/Ηλιουπόλεως από το σταθμό του Μετρό Αγ. Δημήτριος έως την Αρδηττού και στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από Λ. Αλίμου έως Λ. Αμφιθέας. 

Χαμηλές ταχύτητες στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τον κόμβο Μεταμόρφωσης. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ