Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα στους δρόμους της Αθήνας | 18.11

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Κίνηση στην Αθήνα © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Μποτιλιάρισμα πριν λίγη ώρα στην κίνηση των οχημάτων στην άνοδο της Λ. Κηφισού, λόγω σύγκρουσης από καραμπόλα τριών οχημάτων που εξελίσσεται προς τη Λαχαναγορά του Ρέντη και αυξημένη η κίνηση στην κάθοδο από τις 3 γέφυρες έως το ΙΚΕΑ.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η κίνηση στους υπόλοιπους δρόμους της Αττικής με τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις να καταγράφονται στην συμβολή της Ελ. Βενιζέλου με την Χ. Τρικούπη στη Νέα Ερυθραία.

Σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο του έργου ανάπλασης του παραλιακού μετώπου της Ακτής Κουμουνδούρου, στο Μικρολίμανο. Έχει μονοδρομηθεί η Ακτή Κουμουνδούρου στο τμήμα της από Ακτή Δηλαβέρη έως την οδό Ναυάρχου Βότση, με φορά κίνησης προς τη Ναυάρχου Βότση.

Σε εξέλιξη και οι εργασίες ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, με προσωρινή κατάληψη λωρίδων του αριστερού και δεξιού ρεύματος του οδοστρώματος της παλαιάς Λ. Ποσειδώνος και ειδικές σημάνσεις ανάλογα του γεωγραφικού ύψους των τμημάτων.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ