- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Hλιοφάνεια αλλά και νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες κυρίως στα δυτικά - Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Για την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 προβλέπονται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες κυρίως στα δυτικά και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 4 έως 19 βαθμούς), 15 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο έως 24 βαθμούς), 16 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 16 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις από τις μεσημεριανές ώρες και αυξημένα ποσοστά υγρασίας με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ώρα θα πραγματοποιούνται τα τελευταία δρομολόγια
«Κάνουμε τις μετακινήσεις ασφαλέστερες» σημειώνει ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Δείτε τις εικόνες από το σημερινό tour του στους δρόμους της πόλης
«Σε ουδένα επέτρεψα να μου υποδείξει τι θα έπρεπε να γράψω ή να μη γράψω», δηλώνει στο τελευταίο του άρθρο
Τι ώρα θα πραγματοποιούνται τα τελευταία δρομολόγια
Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση
Άσπρη μέρα σήμερα σε μεγάλο υψόμετρο
H δίκη, οι ποινές, η αυτοκτονία Σφηνιά και οι καταγγελίες λίγο πριν το δυστύχημα
Ένα διεθνές συνέδριο 63 ομιλητών από 23 χώρες, 1-4 Οκτωβρίου στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου
Τι ώρα ξεκινά η συναυλία και ποιους θα δούμε στο pre show
Έρευνα για τα οικονομικά των δύο γιατρών
Αναλυτική πρόγνωση - Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.