- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αλλάζει η ώρα αύριο, Κυριακή 25 Οκτωβρίου - Μία ώρα πίσω θα πρέπει να ρυθμιστούν τα ρολόγια μας.
Μία ώρα πίσω πρέπει να ρυθμιστούν τα ρολόγια απο την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 04.00 τα ξημερώματα, λόγω της αλλαγής από τη θερινή στη χειμερινή ώρα. Έτσι, στις 04.00 οι δείκτες θα πρέπει να δείξουν 03.00.
Το μέτρο της εναλλαγής χειμερινής και θερινής ώρας, ύστερα από απόφαση της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καταργείται στα κράτη-μέλη της Ε.Ε. από το 2021.
Συγκεκριμένα, όσα κράτη-μέλη θέλουν να διατηρήσουν τη χειμερινή ώρα, τότε η τελευταία φορά που θα κάνουν την παραδοσιακή αλλαγή θα είναι την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου του 2021.
Ακόμα, γίνεται σαφές στη σχετική ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το εξής: «Τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επιθυμούν, επίσης, οι χώρες της Ε.Ε. και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να συντονίσουν τις αποφάσεις τους έτσι ώστε να εξασφαλίσουν ότι η μόνιμη υιοθέτηση της θερινής ώρας από κάποιες χώρες και της χειμερινής από άλλες δεν θα διαταράξει την εσωτερική αγορά».
Ωστόσο, μέχρι στιγμής, η Ελλάδα δεν έχει ανακοινώσει ποια μορφή ώρας (χειμερινή ή θερινή) θα επιλέξει από το 2021.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο κορυφαίος θεωρητικός της επιστήμης των υπολογιστών και η διεθνώς διακεκριμένη οικονομολόγος
Προθεσμία για απολογία έλαβαν οι τρεις κατηγορούμενοι - Αναζητείται ακόμη ένας δράστης
Στην ανάρτησή του o μουσικός περιγράφει όσους συμμετέχουν σε τέτοιες ενέργειες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία
«Θα σε θρηνώ πάντα και θα μας γιορτάζω κάθε τέτοια μέρα»
Σύγχρονη αρχιτεκτονική και νέος αστικός πόλος
Πρεμιέρα αύριο για τα ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Αττικόν»
Η μεταγωγή τους έγινε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας.
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Το φαινόμενο ξεκίνησε από τη νευροχειρουργική κλινική
Τι αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.