Ελλαδα

Βατόπουλος: Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος

«Θα εφαρμοστούν οσονούπω σκληρά μέτρα - Δεν υπάρχει κατανόηση από τον κόσμο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αθήνα κέντρο
Αθήνα κέντρο © EUROKINISSI/ΔΑΓΑΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Την εκτίμησή του ότι σύντομα θα εφαρμοστούν σκληρά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού εξέφρασε ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος.

Για την εφαρμογή σκληρότερων μέτρων προκειμένου να μειωθούν τα κρούσματα κορωνοϊού που βρίσκονται σε έξαρση τις τελευταίες εβδομάδες μίλησε ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος.

«Θα εφαρμοστούν οσονούπω σκληρά μέτρα. Δεν υπάρχει κατανόηση από τον κόσμο», τόνισε ο καθηγητής Μικροβιολογίας της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) καταγράφηκε αρνητικό ρεκόρ με 865 κρούσματα.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Βατόπουλος, υπάρχει «ραγδαία αύξηση κρουσμάτων», σημειώνοντας ότι οι επιδημιολόγοι με την Πολιτική Προστασία βάζουν το χρώμα στον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και ανάλογα εφαρμόζονται τα μέτρα.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Μικροβιολογίας, υπάρχει ο αναγκαίος συνωστισμός, που είναι αυτός στα μέσα μεταφοράς και ο μη αναγκαίος, που παρατηρείται στις πλατείες.

«Φτάσαμε σε ένα σημείο όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος» σχολίασε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ