Ελλαδα

Δολοφονία Γραικού: Ξεσπά η σύζυγος του κτηνοτρόφου

Σήμερα η απόφαση για τον δολοφόνο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δολοφονία Δημήτρη Γραικού: Το ξέσπασμα της συζύγου του για την κριτική που δέχθηκε και η εμπιστοσύνη της στην ελληνική δικαιοσύνη.

Για τα πυρά που δέχθηκε μέχρι να εντοπιστεί ο δολοφόνος του συζύγου της, Δημήτρη Γραικού, μίλησε στον Ant1, η Δέσποινα Τσακαλίδου, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για το αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα. 

«Νομίζω εγώ δέχθηκα περισσότερο κριτική από αυτόν (σ.σ. κατηγορούμενο). Όλα αυτά τα χρόνια. Δε σου κρύβω ότι ήταν πολύ δύσκολα χρόνια. Ειλικρινά. Είχα πάρα πολλά μέτωπα να αντιμετωπίσω. Είχα τη δουλειά, είχα τα παιδιά, είχα τους γονείς μου, έπρεπε να κλείσω τα αυτιά μου σε όλα αυτά τα θέμα που ακουγότανε. Αλλά εντάξει έχω πει ότι ο θεός δίνει δύναμη για να μπορείς να παλέψεις και να συνεχίσεις», είπε η σύζυγος του κτηνοτρόφου που βρέθηκε θαμμένος, μαζί με το όχημά του. 

Η χήρα του άτυχου κτηνοτρόφου, εκφράζει την εμπιστοσύνη της στην ελληνική δικαιοσύνη και κάνει έναν μικρό απολογισμό της δίκης.

Όπως λέει, «αύριο είναι η μέρα που θα μάθουμε την κρίση της ελληνικής δικαιοσύνης για τον θάνατο του Δημήτρη, σίγουρα περιμένουμε τη δικαίωση. Επειδή όμως παρακολουθώντας όλο το μήνα τις δίκες που έχουν γίνει ξέρω ότι το δικαστήριο έχει κάνει λεπτομερή έλεγχο και στους μάρτυρες και την δικογραφία και κατά την άποψη μου πιστεύω ότι έχει κριθεί και το αποτέλεσμα».

Κατά την ακροαματική διαδικασία ο 47χρονος κατηγορούμενος κρεατέμπορας επέμεινε στην εκδοχή ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον Δημήτρη Γραικό, προκαλώντας την αντίδραση των συγγενών του άτυχου κτηνοτρόφου.

Σήμερα αναμένεται το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο να αποφανθεί για την ποινή στον 47χρονο έμπορο κρεάτων.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ