Ελλαδα

Δηλώσεις COVID Σεπτεμβρίου: Λήγει σήμερα 20 Οκτωβρίου η προθεσμία

Σήμερα λήγει και η προθεσμία για την υποβολή των αρχικών «Δηλώσεων Βραχυχρόνιας Διαμονής»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αθήνα
Αθήνα © UNSPLASH/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Λήγει σήμερα, Τρίτη 20 Οκτωβρίου η προθεσμία για τους ιδιοκτήτες που έχουν μισθώσει τα ακίνητά τους, ώστε να καταθέσουν τις «Δηλώσεις COVID».

Σήμερα, Τρίτη 20 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία που είχε δοθεί από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, για την υποβολή των αρχικών ή τροποποιητικών «Δηλώσεων COVID» για τον μήνα Σεπτέμβριο από τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Υπενθυμίζεται πως, για την υποβολή της «Δήλωσης COVID» πρέπει να έχει υποβληθεί αρχική ή τροποποιητική «Δήλωση Πληροφοριακών Στοιχείων Μίσθωσης Ακίνητης Περιουσίας».

Οι «Δηλώσεις COVID» αναμένεται να εξετάζονται, να διασταυρώνονται και να γίνονται δεκτές από την αρμόδια αρχή σε χρονικό διάστημα επτά ημερών. Σε περίπτωση που δεν διενεργηθεί αποδοχή μέχρι την προθεσμία, θεωρείται πως ο μισθωτής έχει κάνει αποδεκτή τη «Δήλωση COVID».

Υπενθυμίζεται επίσης πως, σήμερα, Τρίτη 20 Οκτωβρίου λήγει και η προθεσμία για την υποβολή των αρχικών «Δηλώσεων Βραχυχρόνιας Διαμονής», με ημερομηνία αναχώρησης του μισθωτή από 1/8/2020 έως και 31/08/2020 ή των αρχικών «Δηλώσεων Βραχυχρόνιας Διαμονής» με ημερομηνία ακύρωσης της μίσθωσης από 1/8/2020 έως και 31/08/2020.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ