Ελλαδα

Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής: Επανήλθε η λειτουργικότητα της πόλης

Ξεκινά η καταγραφή των ζημιών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία στο Ηράκλειο Αττικής
Κακοκαιρία στο Ηράκλειο Αττικής © Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Επανήλθε η λειτουργικότητας της πόλης, μετά την πρωινή καταιγίδα που προκάλεσε ζημιές στην περιοχή και τραυμάτισε τρία άτομα.

Επανήλθε η λειτουργικότητας της πόλης μετά την καταιγίδα που έπληξε το Ηράκλειο Αττικής, προκαλώντας ζημιές και τραυματίζοντας τρία άτομα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Ηρακλείου Αττικής, χρειάστηκαν πολύωρες προσπάθειες των εργαζομένων του δήμου, της Περιφέρειας, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Όπως αναφέρει ο δήμος, πλέον σε πρώτο πλάνο περνάνε οι καταγραφές των ζημιών στις περιουσίες των πολιτών οι οποίες θα γίνουν από μεικτά κλιμάκια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και της Περιφέρειας Αττικής. Ήδη, από το πρωί της καταστροφής, τα πρώτα κλιμάκια, που συστήθηκαν με εντολή του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου, βρέθηκαν στις πληγείσες περιοχές για να καταγράψουν την κατάσταση. 

Όποιος κάτοικος ή επιχειρηματίας έχει υποστεί ζημιές στο Ηράκλειο και θέλει να γίνει αυτοψία στον χώρο του μπορεί να καλεί στα τηλέφωνα 2132000249, 2132000250, 2132000133, 2132000102 προκειμένου οι αναφορές να κοινοποιηθούν στις αρμόδιους κρατικούς φορείς για την αποζημίωσή τους.

«Ευχαριστώ όλους όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια και ενημερώνω τους συμπολίτες μας ότι έχω ζητήσει με επιστολή μου από την Περιφέρεια Αττικής και τον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος είναι μαζί μας από την πρώτη στιγμή, να κηρυχθεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η αποδοχή του αιτήματος από την Περιφέρεια θα επιταχύνει τη διαδικασία αποζημίωσης των συμπολιτών μας για τις ζημιές που υπέστησαν μέσα σε λίγη ώρα από τη σημερινή κακοκαιρία», το μήνυμα του Νίκου Μπάμπαλου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ