Ελλαδα

Θρίλερ στο Λουτράκι: Δύο νεκροί σε διαμέρισμα

Τα ενδεχόμενα που εξετάζει η Αστυνομία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δύο νεκροί εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στο Λουτράκι από τους αστυνομικούς, με την υπόθεση να εξελίσσεται σε θρίλερ.

Μέσα σε διαμέρισμα στο Λουτράκι βρέθηκαν δύο νεκροί από αστυνομικούς νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 11 Οκτωβρίου 2020.

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες, οι οποίοι παρατήρησαν αίμα να βγαίνει από την πόρτα του διαμερίσματος στο Λουτράκι, όπου εντοπίστηκαν οι δύο νεκροί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο loutraki365, οι αστυνομικοί μπήκαν λίγο πριν από τις 16.15 στο διαμέρισμα και αντίκρισαν τα δύο πτώματα μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενός άνδρας και μιας γυναίκας. Και τα δύο έφεραν χτυπήματα από μαχαίρι ή άλλο αμβλύ αντικείμενο. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν εγκληματική ενέργεια. Όπως διαπιστώθηκε το ένα από τα δύο πτώματα ανήκει σε μια 45χρονη από την Οδησσό της Ουκρανίας, η οποία είχε εξαφανιστεί και για τον εντοπισμό της είχε ξεκινήσει έρευνα η Αστυνομία.

Το loutrakiblog.gr ανεφέρε ότι το όχημά της 45χρονης βρέθηκε καμένο λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι της. Ειδικότερα, το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς. Πυρπολήθηκε στην περιοχή Βηθλεέμ, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της στο Φλάμπουρο, αργά το βράδυ του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου 2020.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που προχώρησε στην κατάσβεση στης φωτιάς, ενώ άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου ξεκίνησαν έρευνα για το περιστατικό, το οποίο -σε συνδυασμό με τις αναφορές των γειτόνων- οδήγησε στο διαμέρισμα στο Λουτράκι, όπου εντοπίστηκαν οι δύο νεκροί.

Καμένο όχημα στο Λουτράκι - Ανήκει στη 45χρονη από την Οδησσό που βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα

Η 45χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα στο Λουτράκι, ήταν μητέρα μιας 20χρονης. Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας, με το έργο της προανάκρισης για να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στο σπίτι στην περιοχή Φλάμπουρο στο Λουτράκι παραμένουν, όπου βρέθηκαν οι δύο νεκροί μέσα σε λίμνη αίματος, παραμένουν άνδρες της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ., συνεχίζοντας την εξονυχιστική έρευνα για τον εντοπισμό στοιχείων που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης θρίλερ. 

Απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου αναμένεται να δώσει ο ιατροδικαστής και η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ