Ελλαδα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Την Δευτέρα η απόφαση για τα ελαφρυντικά

Το δικαστήριο διέκοψε μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Την ερχόμενη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί η δίκη, μετά και τη διακοπή της συνεδρίασης για τα ελαφρυντικά.

Την Δευτέρα (12/10) θα συνεχιστεί η δίκη της Χρυσής Αυγής με την ανακοίνωση της απόφασης για τα ελαφρυντικά να αναμένεται την επόμενη εβδομάδα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης, η πρόεδρος ρώτησε την Εισαγγελέα αν είναι έτοιμη για την πρότασή της επί των ποινών και όταν η κ. Aδαμαντία Οικονόμου απάντησε αρνητικά, η κ. Μαρία Λεπενιώτη έδωσε διακοπή της διαδικασίας για τη Δευτέρα στις 10 το πρωί.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ακραίοι χαρακτηρισμοί από συνήγορο Μιχαλολιάκου

Ακραίους χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε στην αγόρευσή του ο συνήγορος του Νίκου Μιχαλολιάκου κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής, επιτιθέμενος τόσο στους πολίτες που συγκεντρώθηκαν έξω από το Εφετείο την ημέρα της απόφασης επί των ενοχών, όσο και σε πολιτικούς που έκαναν δηλώσεις ενόψει της ετυμηγορίας.

Ο συνήγορος χαρακτήρισε «ξυπόλυτους» τους χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν στο Εφετείο και «γραφικούς και αστείους» τους βουλευτές που έκαναν δηλώσεις με το σύνθημα «Δεν είναι αθώοι».

Μάλιστα αναφερόμενος στους πολιτικούς είπε: «Διεξήχθη μια δίκη ήρεμη και μετά βλέπεις γραφικούς βουλευτές να λένε ''δεν είναι αθώοι''. Μα πόσο γελοίοι είναι αυτοί οι άνθρωποι. Να σας δίνουν εντολές αν είναι ένοχοι ή αθώοι».

Κατά τα λοιπά ο συνήγορος εκθείασε τον εντολέα του για το πλούσιο συγγραφικό του έργο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ