Ελλαδα

Αναστολές Σεπτεμβρίου: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Αναλυτικά όλη η διαδικασία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λήγει η προθεσμία για την έκπτωση στα ειδοποιητήρια ΕΦΚΑ
Χαρτονομίσματα ευρώ © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου αρχίζουν οι δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας για τον Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της αποζημίωσης ειδικού σκοπού ως και 534 ευρώ.

Αρχίζει αύριο, Σάββατο 10 Οκτωβρίου διαδικτυακή υποβολή αιτήσεων σχετικά με τις αναστολές συμβάσεων εργασίας του Σεπτεμβρίου, όσον αφορά στην αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους έως και 534 ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις που ανήκουν στους κλάδους του επισιτισμού, του τουρισμού, των μεταφορών, του πολιτισμού, του αθλητισμού και κάθε άλλου κλάδου που πλήττεται βάσει Κωδικού Αριθμού Δραστηριότητας (ΚΑΔ), όπως επίσης επαναλειτουργούσες επιχειρήσεις εποχικής λειτουργίας ξενοδοχειακών καταλυμάτων και τουριστικών λεωφορείων υποβάλουν τις δηλώσεις αναστολών των εργαζομένων τους από το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο, 24 Οκτωβρίου.

Αντίστοιχα, οι εργαζόμενοι υποβάλουν τις δικές τους δηλώσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα supportemployees.services.gov.gr από το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή, 25 Οκτωβρίου.

Μια ευκαιρία ακόμα για τις αναστολές Αυγούστου

Δίνεται δεύτερη ευκαιρία για τους εργαζόμενους, για τους οποίους δεν έχει υποβληθεί δήλωση για τον μήνα Αύγουστο, όσον αφορά στην αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους έως και 534 ευρώ.

Οι επιχειρήσεις υποβάλουν δηλώσεις αναστολής για τον Αύγουστο από τις 6 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου.

Αντίστοιχα, οι εργαζόμενοι υποβάλουν την δική τους υπεύθυνη δήλωση για τον Αύγουστο από τις 6 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου στην προαναφερθείσα ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ