Βρέθηκε η 4χρονη που είχε εξαφανιστεί στο κέντρο της Αθήνας
Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού
Βρέθηκε η 4χρονη που είχε εξαφανιστεί σήμερα στο κέντρο της Αθήνας από τις αρχές - Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού.
Εντοπίστηκε η 4χρονη που εξαφανίστηκε σήμερα, 8 Οκτωβρίου, στην Αθήνα από τις αρμόδιες αρχές και τους εμπλεκόμενους φορείς. Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού, η μικρή βρέθηκε και είναι πάλι στην αγκαλιά και τη φροντίδα των γονιών της.
Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού
«Μια 4χρονη επιστρέφει ασφαλής σπίτι της, λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή της. Σήμερα το πρωί μια τετράχρονη μικρούλα βρισκόταν με τους γονείς της στο κέντρο της Αθήνας. Σε ανύποπτο χρόνο οι γονείς της την έχασαν από τα μάτια τους, καθώς μπήκε σε όχημα των Σταθερών Συγκοινωνιών, χωρίς να προλάβουν να επιβιβαστούν οι γονείς της.
Από τη στιγμή που ενημερωθήκαμε ήμασταν σε άμεση συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες Αρχές και εμπλεκόμενους Φορείς για να βρεθεί το παιδί μέσα στις πρώτες ώρες: Αστυνομία. Άμεση Δράση, Ομάδα ΔΙ.ΑΣ, Δημοτική Αστυνομία, διαχειριστικό κέντρο του ΣΤΑ.ΣΥ και βέβαια Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης Θανάσης Μακρής του Οργανισμού μας».
Μια 4χρονη επιστρέφει ασφαλής σπίτι της, λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή της. https://t.co/uEUZFnyiEE pic.twitter.com/zG7GOVjAyq
— Χαμόγελο του Παιδιού (@hamogelo) October 8, 2020
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση θα συζητηθεί την Τετάρτη στη πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών.
Το πόρισμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση των υποδομών
Για τη Δημοκρατία στο Ιράν!
Εκτροπές, άρσεις και απαγορεύσεις κυκλοφορίας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων σε βασικούς άξονες
225 νικητές της δεύτερης κατηγορίας κέρδισαν από 100.000 ευρώ
Η εκδήλωση εντάσσεται στον πρώτο κύκλο δημόσιων συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.