Ελλαδα

Εξαφανίστηκε 4χρονη στην Αθήνα - Amber Alert

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 4χρονη Μπόσρα Σαχμπάζι εξαφανίστηκε στην Αθήνα
Η 4χρονη Μπόσρα Σαχμπάζι εξαφανίστηκε στην Αθήνα © Χαμόγελο του Παιδιού

Amber Alert για την 4χρονη που εξαφανίστηκε στην Αθήνα, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να δημοσιεύει τα στοιχεία και τη φωτογραφία της.

Μια 4χρονη στην Αθήνα εξαφανίστηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Για την 4χρονη στην Αθήνα που εξαφανίστηκε, έχει εκδοθεί Amber Alert, με την Αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», η 4χρονη που εξαφανίστηκε στην Αθήνα ονομάζεται Μπόσρα Σαχμπάζι. Εξαφανίστηκε στις 11.30 το πρωί της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου 2020. Η 4χρονη είναι αφγανικής καταγωγής.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 4χρονου κοριτσιού και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «η Μπόσρα έχει μακριά καστανά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα, καστανά μάτια, ύψος 1 μ. και κανονικής σωματικής διάπλασης».

Την ημέρα που εξαφανίστηκε η 4χρονη στην Αθήνα, φορούσε μακρύ μπορντό-εκρού φόρεμα με τιράντες.

Η ανακοίνωση για την εξαφάνιση της 4χρονης Μπόσρα Σαχμπάζι στην Αθήνα από το «Χαμόγελο του Παιδιού»:

Στις 8/10/2020, και ώρα 11:30, εξαφανίστηκε από την Αθήνα, η Μπόσρα Σαχμπάζι, 4 ετών, αφγανικής καταγωγής. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μπόσρα, στις 8/10/2020 και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Η Μπόσρα έχει μακριά καστανά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα, καστανά μάτια, ύψος 1 μ. και κανονικής σωματικής διάπλασης. Η Μπόσρα φοράει μακρύ μπορντό-εκρού φόρεμα με τιράντες.

exafanisi-4xroni-athina-xamogelo-paidiou.jpg

Με αφορμή την εξαφάνιση της 4χρονης στην Αθήνα και το Amber Alert που έχει εκδοθεί για τον εντοπισμό της, υπενθυμίζεται ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει δημιουργήσει την πρωτοποριακή εφαρμογή «Missing Alert App».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ