Ελλαδα

Βρέθηκε η 4χρονη που είχε εξαφανιστεί στο κέντρο της Αθήνας

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εύρεση αγνοουμένου
Εύρεση αγνοουμένου © Missing Alert

Βρέθηκε η 4χρονη που είχε εξαφανιστεί σήμερα στο κέντρο της Αθήνας από τις αρχές - Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού.

Εντοπίστηκε η 4χρονη που εξαφανίστηκε σήμερα, 8 Οκτωβρίου, στην Αθήνα από τις αρμόδιες αρχές και τους εμπλεκόμενους φορείς. Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού, η μικρή βρέθηκε και είναι πάλι στην αγκαλιά και τη φροντίδα των γονιών της.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

«Μια 4χρονη επιστρέφει ασφαλής σπίτι της, λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή της. Σήμερα το πρωί μια τετράχρονη μικρούλα βρισκόταν με τους γονείς της στο κέντρο της Αθήνας. Σε ανύποπτο χρόνο οι γονείς της την έχασαν από τα μάτια τους, καθώς μπήκε σε όχημα των Σταθερών Συγκοινωνιών, χωρίς να προλάβουν να επιβιβαστούν οι γονείς της.

Από τη στιγμή που ενημερωθήκαμε ήμασταν σε άμεση συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες Αρχές και εμπλεκόμενους Φορείς για να βρεθεί το παιδί μέσα στις πρώτες ώρες: Αστυνομία. Άμεση Δράση, Ομάδα ΔΙ.ΑΣ, Δημοτική Αστυνομία, διαχειριστικό κέντρο του ΣΤΑ.ΣΥ και βέβαια Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης Θανάσης Μακρής του Οργανισμού μας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ