Ελλαδα

Πότε παρουσιάζεται η «Προσωπική Μαρτυρία» του Γιάννου Παπαντωνίου

Πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά την εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η «Προσωπική Μαρτυρία», το βιβλίο που έγραψε ο Γιάννος Παπαντωνίου, παρουσιάζεται διαδικτυακά την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020.

Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιείται διαδικτυακά η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννου Παπαντωνίου.

Το βιβλίο «Προσωπική Μαρτυρία» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαζήση και σε αυτό ο Γιάννος Παπαντωνίου αναφέρεται στη δικαστική του περιπέτεια και τις κατηγορίες που τον αποδόθηκαν και βάσει αυτών παρέμεινε για 17 μήνες στη φυλακή.

Στην «Προσωπική Μαρτυρία» ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ υπεραμύνεται της απόφασης που είχε λάβει για τον εκσυγχρονισμό σε 6 φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού. Παράλληλα, στο βιβλίο του ο Γιάννος Παπαντωνίου τοποθετείται και για τα χρήματα που βρέθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Η εκδήλωση με τη διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου «Προσωπική Μαρτυρία» μεταδίδεται διαδικτυακά μέσω YouTube από το κανάλι του ΙΑΝΟΥ. Η εκδήλωση ξεκινά στις 18.00.

Για το βιβλίο «Προσωπική Μαρτυρία» θα μιλούν οι Κώστας Μποτόπουλος (Συνταγματολόγος, πρώην Ευρωβουλευτής), Πλάτων Τήνιος (Οικονομολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς)/ Συντονιστής είναι ο Αθανάσιος Χαρ. Παπανδρόπουλος (Επίτιμος Διεθνής Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων).

Ο Γιάννος Παπαντωνίου είχε μιλήσει στην Athens Voice, δίνοντας την πρώτη του συνέντευξη μετά την έξοδο του από τον Κορυδαλλό και με αφορμή το βιβλίο του «Προσωπική μαρτυρία» (εκδ. Παπαζήση). Μεταξύ άλλων είχε επισημάνει ότι «όλες οι αντιπολιτευόμενες δυνάμεις από τη Νέα Δημοκρατία μέχρι το ΣΥΡΙΖΑ, περνώντας και από το αντι-εκσυγχρονιστικό τμήμα το ΠΑΣΟΚ, επιδίωξαν να δυσφημήσουν την οκταετία Σημίτη».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ