Ελλαδα

Γκράβα: Γκρέμισαν τοίχο για να διαρρήξουν κυλικείο σχολείου

«Κινηματογραφική» διάρρηξη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kilikeio-grava.jpg
Θυελλώδεις άνεμοι © Screenshot/ YouTube

Μεγάλες ζημιές προκάλεσαν διαρρήκτες σε σχολείο της Γκράβας, οι οποίοι γκρέμισαν έναν τοίχο για να διαρρήξουν το κυλικείο

Μία περίεργε διάρρηξη σημειώθηκε χθες σε σχολείο της Γκράβας, όταν άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την πόρτα, έσπασαν τα κάγκελα, αλλά γκρέμισαν και τον τοίχο προκειμένου να εισβάλλουν στο κυλικείο του σχολείου. 

Οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι μεγάλες, ενώ οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν τα λιγοστά χρήματα του ταμείου, τα τρόφιμα, ακόμα και τον καφέ που υπήρχε στο κυλικείο. 

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του κυλικείου που μίλησε στο Open, η διάρρηξη ήταν πρωτοφανής. «Το σοκ ήταν τεράστιο. Να έρχεσαι Δευτέρα πρωί να ανοίξεις το κυλικείο, να κάνεις τη δουλειά σου και να αντικρύζεις αυτό το θέαμα. Λες και έχεις καμιά τράπεζα», λέει χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Βλάχος. 

Σύμφωνα με τον κ. Βλάχο οι δράστες πήραν τα ψιλά του ταμείου, τα φαγώσιμα, ακόμα και τον πυροσβεστήρα,  και τον μαρκαδόρο για τον εντοπισμό πλαστών χρημάτων. Ο ίδιος, βέβεια, τόνισε ότι το σχολείο, τόσο η διεύθυνσή του όσο και ο υπεύθυνος έδειξαν υπέρμετρο ενδιαφέρον για το περιστατικό και υπέδειξαν άμεσα ενδιαφέρον. 

Δείτε βίντεο:

Σχολικό κυλικείο

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ