- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βρέθηκε ο 5χρονος που είχε εξαφανιστεί στη Βάρη
Η αστυνομία έχει λάβει όλες τις νόμιμες διαδικασίες
Βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του, ο 5χρονος που είχε εξαφανιστεί στη Βάρη - Η αστυνομία έχει λάβει όλες τις νόμιμες διαδικασίες.
Αίσιο τέλος στην υπόθεση ενός 5χρονου αγοριού που εξαφανίστηκε την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020. Το παιδί βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.
Η εξαφάνιση του 5χρονου αγοριού είχε γίνει γνωστή το βράδυ της Κυριακής από το Χαμόγελο του Παιδιού και μάλιστα είχε δοθεί και η φωτογραφία του παιδιού ώστε αν το δει κανείς, να επικοινωνήσει είτε με την οργάνωση είτε με την αστυνομία.
Το αγοράκι τελικά βρέθηκε και όπως έκανε γνωστό το Χαμόγελο του Παιδιού, είναι καλά στην υγεία του και η αστυνομία έχει λάβει όλες τις νόμιμες διαδικασίες.
«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται άμεσα κοντά στον 5χρονο και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης, έτσι ώστε να βρει το δρόμο του και τους ανθρώπους που θα τον στηρίζουν στη ζωή του, σημειώνεται επίσης στην ανακοίνωση.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Τι εντοπίστηκε μετά από έλεγχο
Σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη τα τρία έργα
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι δηλώσεις της τρεις μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση
Αυστηροί περιορισμοί έως τις 29 Οκτωβρίου 2026 για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου
Ψηφιακά όλη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών - Με QR code η νέα κάρτα
Εισαγγελική παραγγελία για το ολλανδικό εργαστήριο
Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περίπου 200 ζώα ζούσαν σε ακατάλληλες συνθήκες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.