Ελλαδα

Επίθεση αντιεξουσιαστών στο «Πρώτο Θέμα»

Καταδικάζει την επίθεση η Νέα Δημοκρατία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επίθεση στο Πρώτο Θέμα
Επίθεση στο Πρώτο Θέμα - Αρχείο © EUROKINNISSI/ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Επίθεση αντιεξουσιαστών στο «Πρώτο Θέμα» - Εγραψαν συνθήματα με σπρέι κατά της σύλληψης αναρχικού.

Επίθεση από αντιεξουσιαστές στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έφοδος έγινε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, με τους αντιεξουσιαστές να γράφουν συνθήματα με σπρέι, κατά της σύλληψης του αναρχικού Πολύκαρπου Γεωργιάδη, στην είσοδο του «Πρώτου Θέματος», επί της οδού Αγράφων στο Μαρούσι.

Καταδικάζει την επίθεση η Νέα Δημοκρατία

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας προέβη στην εξής ανακοίνωση: Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Κάθε ενέργεια εναντιον της ελευθερίας του Τύπου και εκφοβισμού των Μέσων Ενημέρωσης πέφτει στο κενό, γιατί η δημοκρατία στην Πατρίδα μας είναι ισχυρή. Οι αρμόδιες αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους προκειμένου οι δράστες να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Αμέσως μετά την τοποθέτηση του κ. Πέτσα, ακολούθησε η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Τάσου Γαϊτάνη. Ο κ. Γαϊτάνης ανέφερε: «Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση στα γραφεία του Πρώτου Θέματος. Η Δημοκρατία μας, αλλά και η ελευθερία του τύπου δεν εκφοβίζονται από τέτοιου είδους θλιβερές ενέργειες».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ