- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Κατερίνη: Πήγε να αρπάξει το όπλο αστυνομικού και εκπυρσοκρότησε
Επεισόδιο στην κεντρική πλατεία της πόλης
Ένας άνδρας προσπάθησε να αρπάξει το όπλο ενός αστυνομικού και αυτό εκπυρσοκρότησε - Χωρίς να προκληθεί τραυματισμός.
Αναστάτωση επικράτησε σήμερα τα ξημερώματα στην Κατερίνη μετά το επεισόδιο όπου ένας άνδρας πήγε να αρπάξει το όπλο αστυνομικού και αυτό εκπυρσοκρότησε, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός.
Σύμφωνα με το thestival.gr στην κεντρική πλατεία της πόλης σημειώθηκε επεισόδιο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης. Εκεί εντοπίστηκαν τρεις άνδρες, δύο Αλβανοί και ένας Έλληνας. Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τους ελέγξουν και επικράτησε ένταση.
Ο ένας από τους δύο Αλβανούς αντιστάθηκε και απώθησε τους αστυνομικούς, που είχαν κληθεί για το επεισόδιο, ενώ προσπάθησε να αφαιρέσει το όπλο ενός εξ’ αυτών. Το πιστόλι εκπυρσοκρότησε, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός. Οι άλλοι δύο επιχείρησαν να ματαιώσουν τη σύλληψη του.
Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.