Ελλαδα

Αχ βρε Μαρινάκι: Ένα βίντεο για τον σεξισμό στον εργασιακό χώρο

Tο Lean In Hellas επιχειρεί να «μιλήσει» ανοιχτά για τα στερεότυπα και τον σεξισμό στον εργασιακό χώρο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αχ βρε Μαρινάκι: Ένα βίντεο για τον σεξισμό στον εργασιακό χώρο

Δείτε το βίντεο του Lean In Hellas για τα στερεότυπα και τον σεξισμό στον εργασιακό χώρο, με τους ηθοποιούς Α. Αρβανίτη, Θ. Τσαλταμπάση και Π. Μπουσουλόπουλο

Με πρωταγωνιστές την Αγοραστή Αρβανίτη, τον Θανάση Τσαλταμπάση και τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο και σε σενάριο της Φρόσως Χατόγλου το βίντεο του Lean In Hellas «μιλά» ανοιχτά για τα στερεότυπα και τον σεξισμό στον εργασιακό χώρο, ένα από τα θέματα που αντιμετωπίζουν έντονα οι γυναίκες σήμερα και στην Ελλάδα. Με το τηλεοπτικό αυτό μήνυμα το Lean In Hellas επιχειρεί να συζητήσει για το πρόβλημα αυτό, το οποίο πολλές φορές θεωρείται ταμπού και να ενημερώσει για τις διαστάσεις που έχει σήμερα. Παράλληλα, καλεί το τηλεοπτικό κοινό να αναγνωρίζει τον σεξισμό και τη συνειδητή ή ασυνείδητη προκατάληψη και τον στερεοτυπικό λόγο και να μη διαιωνίζει την αναπαραγωγή του. Όλοι οι συντελεστές προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.

Αχ βρε Μαρινάκι: Το βίντεο του Lean In Hellas για τα στερεότυπα και τον σεξισμό στον εργασιακό χώρο

Λίγα λόγια για το Lean In

Το Lean in Hellas είναι το ελληνικό τμήμα της διεθνούς οργάνωσης Lеаnin, που ιδρύθηκε πριν από περίπου δέκα χρόνια στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. από την COO του Facebook Sheryl Sandberg. H οργάνωσή ασχολείται με τα θέματα έμφυλης ισότητας και με την ενθάρρυνση των γυναικών να διεκδικούν και να κατακτούν τους στόχους τους, στην προσωπική, στην επαγγελματική τους ζωή και στην κοινωνία γενικότερα. Τα μέλη του είναι εθελόντριες, κυρίως μεσαία και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων, αλλά και επιχειρηματίες, startuppers, ελεύθερες επαγγελματίες.

Δεν έχει απολύτως καμία νομική μορφή και η οργάνωσή του βασίζεται καθαρά στην αυτοοργάνωση, τον εθελοντισμό και το community building,  για λόγους διαφάνειας και αξιοπιστίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και αν θέλετε να κάνετε τον δικό σας κύκλο Lean in, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους επικεφαλής των κύκλων του Lean in στην Ελλάδα:

ή επισκεφθείτε το www.leanin.org και www.facebook.com/LeaninHellas 

Συντελεστές ΤV Spot  

Φορέας: Lean In Hellas
Hθοποιοί: Αγοραστή Αρβανίτη, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Πέτρος Μπουσουλόπουλος 
Παραγωγή: Local Stage
Σενάριο: Φρόσω Χατόγλου 
Υποτιτλισμός: Μάγια Τσοπέλα  
Δημόσιες Σχέσεις
: One Team  
Χορηγός: Coca Cola Hellas

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ