Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα στους δρόμους της Αθήνας | 24.09

Πού αντιμετωπίζονται δυσκολίες;

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Πολλά τα προβλήματα στους δρόμους και την κίνηση των οχημάτων λόγω και των ατυχημάτων που έχουν προηγηθεί από νωρίς λόγω του ολισθηρού οδοστρώματος, αλλά και των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας που έχουν προγραμματιστεί για αργότερα στο κέντρο της Αθήνας.

Επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός οδηγού πούλμαν σε εξέλιξη στην ακτή Μιαούλη, στον Πειραιά. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το όχημα έπεσε πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ. 

Μεγάλο το μποτιλιάρισμα από τον Περιφερειακό της Δραπετσώνας και την Ηετιώνεια Ακτή έως και την οδό Μπουμπουλίνας στον Πειραιά.

Με δυσκολία η κίνηση και σε άλλους δρόμους του Πειραιά όπως στη Γούναρη, τη Ρετσίνα, την Κόνωνος και την 34ου Συντάγματος Πεζικού.

Πολύ αυξημένη η κίνηση από την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισού στην Ποσειδώνος έως και το λιμάνι. 

Καθυστερήσεις στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισού από και προς τα ΚΤΕΛ, στη Λ. Βεΐκου προς Γαλατσίου και στην Κατεχάκη προς Μεσογείων.

Προβλήματα στην κάθοδο της Λ. Κηφισίας από το ύψος του Ολυμπιακού Σταδίου μέχρι την Πανόρμου κατά τμήματα και από την Σχολή Ευελπίδων μέχρι τα Βλάχικα στην Βάρη.

Έντονο το μποτιλιάρισμα στη Λ. Σχιστού και την Λ. Αθηνών προς Σκαραμαγκά.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ