Ελλαδα

Τι είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς για τα σενάρια ενός νέου lockdown

Νέα έκκληση για τήρηση των μέτρων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Χαρδαλιάς
Νίκος Χαρδαλιάς © EUROKINISSI/POOL/INTIMENEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Για τα σενάρια ενός νέου lockdown προκειμένου να σταματήσει η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού τοποθετήθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Μιλώντας στην προγραμματισμένη live ενημέρωση για τον κορωνοϊό την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 ο Νίκος Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε ότι «στόχος είναι να μην πάμε σε νέα μέτρα».

Και απηύθυνε νέα έκκληση στους πολίτες να τηρήσουν τα υφιστάμενα μέτρα, να φορούν μάσκα, να κρατούν αποστάσεις, να αποφεύγουν τον συγχρωτισμό και να προσέχουν τους κανόνες ατομικής υγιεινής (πλύσιμο χεριών, χρήση αντισηπτικού).

«Ο σκοπός είναι να μην πάμε σε νέα μέτρα. Αντί να αναλωνόμαστε σε σενάρια, ας περάσουμε και αυτή τη φάση με επιτυχία. Τα όπλα μας είναι γνωστά: Η κοινωνική απόσταση, η μάσκα και η τήρηση των κανόνων υγιεινής, γιατί τηρώντας τα μέτρα θα βγούμε νικητές» σημείωσε.

Απαντώντας, μάλιστα, σε σχετική ερώτηση, είπε: «Δεν υπάρχουν πρωτόκολλα διαχείρισης που να αφορούν σε lockdown τοπικού τύπου. Είναι εξωπραγματικό αυτό. Άρα τι κάνουμε; Εφαρμόζουμε συγκεκριμένα πρωτόκολλα, τόσο ο κάθε δήμος με έξαρση της πανδημίας, όσο κι εμείς σε επίπεδο καθολικών ελέγχων».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ