Ελλαδα

Τραγωδία στη Θήβα - Ένας νεκρός σε σύγκρουση φορτηγού με ΙΧ

Η άσφαλτος γέμισε συντρίμμια - Δείτε τις πρώτες εικόνες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ένας νεκρός και τρεις σοβαρά τραυματίες ο τραγικός απολογισμός από το τροχαίο δυστύχημα στη Θήβα, όπου φορτηγό συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο.

Με αίμα βάφτηκε το πρωί της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου 2020 η άσφαλτος στη Θήβα, όπου σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό.

Εκτός από τον νεκρό υπάρχουν και τρεις σοβαρά τραυματίες. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον δρόμο που πηγαίνει για Θήβα, κοντά στη διασταύρωση του Ελαιώνα.

Νεκρός είναι ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, το οποίο συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό κάτω από συνθήκες που ερευνά η Τροχαία. Το όχημα που οδηγούσε ο 45χρονος κατευθυνόταν προς Θήβα, όταν για άγνωστη αιτία συγκρούστηκε μετωπικά με το φορτηγό που κατευθυνόταν προς Χαλκίδα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, όπως φαίνεται και στις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος στη Θήβα.

Σοβαρά τραυματίστηκαν ο 39χρονος οδηγός του φορτηγού και οι δυο συνεπιβάτες του, ηλικίας 38 και 78 ετών. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας, οι οποίοι και προχώρησαν στον απεγκλωβισμό του νεκρού και των τραυματιών. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τούς μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Η κίνηση των διερχόμενων οχημάτων γινόταν με μεγάλη δυσκολία, καθώς στο σημείο είχαν τεθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι να απομακρυνθεί το ΙΧ και το φορτηγό που ενεπλάκησαν στο τροχαίο δυστύχημα, και να καθαριστεί το οδόστρωμα.

Μετωπική σύγκρουση φορτηγού με αυτοκίνητο είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός του ΙΧ

Τροχαίο δυστύχημα στη Θήβα: Φορτηγό συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο - Το ΙΧ καταστράφηκε

Η Τροχαία Θηβών διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου στη Θήβα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ