Ελλαδα

Θρίλερ στην Καρδίτσα: Αγνοείται οδηγός - Παρασύρθηκε από χείμαρρο

Βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο - Πληροφορίες και για δεύτερο αγνοούμενο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία «Ιανός» στην Καρδίτσα - Δύο αγνοούμενοι (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Κακοκαιρία «Ιανός» στην Καρδίτσα - Δύο αγνοούμενοι (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI

Δραματική η κατάσταση στην Καρδίτσα από την κακοκαιρία «Ιανός», με δύο άτομα να αγνοούνται και οικισμούς να έχουν αποκλειστεί από ορμητικούς χειμάρρους.

Συνολικά δύο άνθρωποι αγνοούνται στην Καρδίτσα, καθώς η κακοκαιρία «Ιανός» σάρωσε περιοχές του νομού.

Συναγερμός έχει σημάνει στο Μουζάκι Καρδίτσας, όπου αυτοκίνητο έπεσε μέσα στον Πάμισο ποταμό. Το όχημα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο mouzakinews, ο οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου -αγνοώντας την ειδική σήμανση στο σημείο αλλά και τις συστάσεις αστυνομικών και πυροσβεστών- μπήκε στον περιφερειακό εν μέσω έντονων καιρικών φαινομένων. Αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του Πάμισου ποταμού, ο οποίος είχε «φουσκώσει». Το οδόστρωμα, στο ύψος της εισόδου του Κέντρου Υγείας Μουζακίου, είχε καταστραφεί.

Η τύχη του οδηγού αγνοείται και οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπάρχει και δεύτερο άτομο που αγνοείται στην Καρδίτσα, καθώς η κακοκαιρία «Ιανός» έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα.

Δείτε εικόνες καταστροφής από την κακοκαιρία «Ιανός» στο Μουζάκι Καρδίτσας

Αμοντάριστα πλάνα από το καταστροφικό πέρασμα της πλημμύρας στο Μουζάκι!

Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία «Ιανός» τις επόμενες ώρες

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, τα ιδιαίτερα έντονα φαινόμενα που προκαλεί η κακοκαιρίας «Ιανός» την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020, αναμένεται από αργά το βράδυ και μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου 2020 να πλήξουν με μεγάλη διάρκεια τα περισσότερα τμήματα της ανατολικής και νότιας ηπειρωτικής χώρας.

Συγκεκριμένα, η πρόβλεψη του meteo περιλαμβάνει την Εύβοια, καθώς επίσης τις Βόρειες και Δυτικές Κυκλάδες και παροδικά το Νότιο Ιόνιο. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία «Ιανός» συμπεριλαμβάνονται ο νομός Αττικής αλλά και η πόλη της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου 2020 τα φαινόμενα θα μετατοπίζονται νοτιότερα και το βράδυ η κακοκαιρία «Ιανός» θα επηρεάσει τα δυτικά κυρίως τμήματα της Κρήτης, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σημαντικά.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ