Ελλαδα

Επεισόδιο στον Έβρο: Κτηνοτρόφος κατήγγειλε επίθεση από Τούρκους

Οι Τούρκοι πολίτες είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΒΡΟΣ-ΓΕΦΥΡΑ ΚΗΠΩΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ
ΕΒΡΟΣ-ΓΕΦΥΡΑ ΚΗΠΩΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ © EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Τούρκοι πολίτες, οι οποίοι μπήκαν παράνομα στην χώρα, επιτέθηκαν σε κτηνοτρόφο, σύμφωνα με τις καταγγελίες - Ένταση και συλλήψεις

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στον κάμπο των Φερών, κοντά στο Δέλτα του Έβρου. Σύμφωνα με το Εvros-news.gr, Τούρκοι πολίτες, που μπήκαν παράνομα στην χώρα μας για να ζητήσουν πολιτικό άσυλο, επιτέθηκαν σε νεαρό κτηνοτρόφο, όταν τους εντόπισε να τους ζήτησε να περιμένουν την άφιξη των αστυνομικών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Evros-news.gr, το επεισόδιο συνέβη όταν ο κτηνοτρόφος από τις Φέρες αντιλήφθηκε τους 5 Τούρκους, δυο άνδρες και δυο γυναίκες μαζί με ένα παιδί, να έχουν περάσει από τον ποταμό Έβρο στην Ελλάδα. Τότε τους ζήτησε να καθίσουν κάτω και να ακουμπήσουν τα σακίδια και τα κινητά τους, μέχρι να έρθει η αστυνομία για να τους παραλάβει.

Μόλις που πρόλαβε και έστειλε μήνυμα από το κινητό του, όταν ξαφνικά, όπως αναφέρει στην καταγγελία του, δέχθηκε άγρια επίθεση των δύο ανδρών αλλά και των γυναικών τους, οι οποίοι άρχισαν να τον χτυπούν, ενώ σε λίγα λεπτά έφτασαν και οι αστυνομικοί στην περιοχή. Τους συνέλαβαν μάλιστα όλους και τους οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Φερών, όπου ο Φεριώτης κτηνοτρόφος υπέβαλλε μήνυση εναντίον τους για την επίθεση, ενώ τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες και για παράνομη είσοδο στην χώρα.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον νεαρό ότι είναι και εκείνος κατηγορούμενος, μετά από απαίτηση των Τούρκων, καθώς υποστηρίζουν ότι κακοποιήθηκαν. 

Ο κτηνοτρόφος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης, μαζί με τους Τούρκους. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ