- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μια 78χρονη ασθενής με κορωνοϊό πέθανε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ανεβάζοντας στους 314 τους νεκρούς στην Ελλάδα από την έναρξη της πανδημίας Covid-19.
Αυξήθηκαν στους 314 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα. Όπως έγινε γνωστό, μια 78χρονη ασθενής με κορωνοϊό πέθανε στο νοσοκομείο «Σωτηρία».
Η ηλικιωμένη άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου 2020 λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού.
Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό «Σωτηρία» από τις 8 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 78χρονη είχε υποκείμενα νοσήματα.
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει 180 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα. Από αυτά τα 102 επιβεβαιώθηκαν στην Αττική, η οποία παραμένει στο «κόκκινο», με αποτέλεσμα να έρχονται νέα έκτακτα περιοριστικά μέτρα.
Συνολικά, από την έναρξη της πανδημίας κορωνοϊού στην Ελλάδα έχουν επιβεβαιωθεί 13.420 κρούσματα κορωνοϊού. Από αυτά το 55,4% αφορά άνδρες. Τα 2.419 (18%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 5.789 (43,1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Η είδηση για την 78χρονη με κορωνοϊό που πέθανε στο νοσοκομείο αναφοράς «Σωτηρία» γίνεται γνωστή λίγη ώρα πριν ανακοινωθούν τα νέα έκτακτα περιοριστικά μέτρα σε περιοχές της Αττικής.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Από εστίες μόλυνσης σε κοσμήματα για την πόλη
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ένα από τα μεγαλύτερα ναζιστικά εγκλήματα
Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου γινόμαστε αιμοδότες και εθελοντές δότες μυελού των οστών
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
112 τα ξημερώματα για εκκένωση της Κρυσταλλοπηγής
Τι απαντά σε δημοσίευμα της «ΕφΣυν»
Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.