Ελλαδα

Απολύθηκε εθνοφύλακας που απειλούσε να πυροβολήσει μετανάστες

Το απειλητικό του μήνυμα στα social media

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο εθνοφύλακας που απολύθηκε
Ο εθνοφύλακας που απολύθηκε © social media

Απολύθηκε εθνοφύλακας που απειλούσε να πυροβολήσει μετανάστες στη δομή του Καρά Τεπέ - «Ανυπομονώ πότε θα ξανακάνουμε βολή με φυσικούς κινούμενους στόχους».

Με απόφαση του Υποστρατήγου Διοικητή του Στρατιωτικού Σχηματισμού, απολύθηκε ο εθνοφύλακας από την Καλλονή ο οποίος απειλούσε να πυροβολήσει πρόσφυγες και μετανάστες στη νέα δομή στον Καρά Τεπέ.

Η απόλυσή του έγινε σύμφωνα με άρθρο στον κανονισμό εθνοφυλακής, σύμφωνα με το οποίο Εθνοφύλακας απολύεται όταν υπάρχουν λόγοι απείθειας ή λόγοι ασφάλειας.

Σύμφωνα με το stonisi.gr, ο εθνοφύλακας από την Καλλονή, ο οποίος μάλιστα τυχαίνει να είναι και μέλος Συμβουλίου Κοινότητας, με ανάρτησή του δημοσιοποίησε φωτογραφία του ως ένοπλος, από παλιότερη στρατιωτική άσκηση στο χώρο του πεδίου βολής όπου στήνεται ο νέος καταυλισμός. Σε αυτήν έγραφε:

«Εδώ είμαι στο πεδίο βολής που στήνουν τις σκηνές ανυπομονώ πότε θα ξανακάνουμε βολή αυτή τη φορά με φυσικούς κινούμενους στόχους».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από το συγκεκριμένο Εθνοφύλακα ζητήθηκε από χθες να παραδώσει το όπλο του, ενώ από την αρμόδια Εισαγγελική Αρχή ζητήθηκε και η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης η οποία και είναι ανεξάρτητη της θέσης του στην Εθνοφυλακή.

Ο ίδιος πάντως αντέδρασε σε όλα τα παραπάνω διαγράφοντας τον λογαριασμό του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εθνοφύλακας
Εθνοφύλακας © SocialMedia

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ