Ελλαδα

Δημ. Λιάνη: Δεν πιστεύω ότι ο κορωνοϊός κολλάει από νερό & κρασί

Γιατί κοινώνησε στο lockdown και πόσο ήθελε ένα παιδάκι με τον Ανδρέα Παπανδρέου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δήμητρα Λιάνη
Δήμητρα Λιάνη © EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε συνέντευξή της μίλησε όχι μόνο για τον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και τον κορωνοϊό

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα», η Δήμητρα Λιάνη, μίλησε  για τον «άνδρα της ζωής της», όπως χαρακτήρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Ο Ανδρέας μου είπε ότι “το ΠΑΣΟΚ δεν θα σε δεχτεί”. Θα ήθελα να κάνω πράγματα για την κοινωνία αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Ο Ανδρέας αποτελεί το 90% των ονείρων μου, φαντάσου πόσο έχει σφραγίσει τη ζωή μου» είπε χαρακτηριστικάη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

«Είμαι ένα βαρύ πακέτο για κάθε άνδρα. Το καταλαβαίνουν αυτό και δεν είμαι σε φάση που προσελκύω άνδρες. Θα ήθελα να έχω κάνει ένα παιδάκι με τον Ανδρέα αλλά οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες» εξομολογήθηκε ακόμα η ίδια.

Όσο για το γεγονός πως κοινώνησε την περίοδο του lockdown λόγω της πανδημίας, υπογράμμισε: «Κοινώνησα στην καραντίνα γιατί δεν πιστεύω ότι ο κορωνοϊός δεν κολλάει από το νερό και το κρασί».

Επιπροσθέτως, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή είπε: «Είμαι σε φάση δύσκολη όπως όλος ο ελληνικό λαός. Μου έχουν πάρει τη μισή σύνταξη, μου έχουν δημιουργήσει νομικά προβλήματα, οικονομικά», ενώ όπως ανέφερε σήμερα είναι ωριμότερη, καλύτερη και πιο ανθρώπινη.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ