- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Folli Follie: Προφυλακίστηκαν Δημήτρης & Τζώρτζης Κουτσολιούτσος
Μετά τις απολογίες τους για συνολικά πέντε κακουργήματα
Οι ιδρυτές της εταιρείας Folli Follie Δημήτρης Κουτσολιούτσος και ο γιος του Τζώρτζης κρίθηκαν προφυλακιστέοι
Στην φυλακή οδηγούνται ο Δημήτρης και ο γιος του Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, ιδρυτής και επί σειρά ετών επικεφαλής της Folli Follie αντίστοιχα, μετά την πολύωρη διαδικασία των απολογιών τους στην 35η Τακτική Ανακρίτρια για την υπόθεση των παραποιημένων στοιχείων που εμφάνιζε επί σειρά ετών ο Όμιλος προκειμένου να εμφανίζει εύρωστη οικονομική εικόνα.
Πατέρας και γιος ξεκίνησαν να απολογούνται από νωρίς το πρωί για συνολικά πέντε κακουργήματα, ενώ απολογία έδωσε και η σύζυγος του Δημήτρη Κουτσολιούτσου η οποία αφέθηκε ελεύθερη με όρους μετά την απολογία της για τρεις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.
Οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, που κρίθηκαν προφυλακιστέοι με απόφαση ανακρίτριας και Εισαγγελέα, βαρύνονται με κατηγορίες που αφορούν απάτη εις βάρος του επενδυτικού κοινού, νομιμοποίηση παράνομων χρημάτων, χειραγώγηση αγοράς, πλαστογραφία και εγκληματική οργάνωση την οποία, κατά το κατηγορητήριο, δημιούργησαν οι ίδιοι προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους για αυξημένη κερδοφορία μέσω παραποιημένων στοιχείων, πλασματικών τραπεζικών statement και κυκλωτικών κινήσεων κεφαλαίων. Η Καίτη Κουτσολιούτσου βαρύνεται με τις κατηγορίες της απάτης, νομιμοποίησης παράνομου χρήματος και χειραγώγησης μετοχών.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καταγγελίες για επαναλαμβανόμενες φθορές - Στο «κόκκινο» οι ελλείψεις και οι κτιριακές υποδομές
Ένταση σε ναό της Εύβοιας - ιερέας επέπληξε δημόσια αντιδήμαρχο που αποχωρούσε μετά το «Χριστός Ανέστη»
Άρνηση του δημάρχου να μιλήσει σε ζωντανή σύνδεση προκάλεσε αμηχανία και αιχμές δημοσιογράφου
Δόνηση 42 χλμ. νοτιοδυτικά της Γαύδου - Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 13 χιλιόμετρα
Η πρόβλεψη Τσατραφύλλια αναφέρει επιδείνωση με σκόνη και νοτιάδες έως Πέμπτη - Άνοδος θερμοκρασίας και περιορισμένη ορατότητα
Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Ο 42χρονος ομολόγησε το έγκλημα
Άφωνοι οι τουρίστες βγάζουν φωτογραφίες
Πιο αραιά τα δρομολόγια
Πλήθος κόσμου στο Βροντάδο για να παρακολουθήσει το έθιμο
Χιλιάδες πιστοί έψαλαν το «Χριστός Ανέστη»
Άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις σε όλη τη χώρα - Πού αναμένονται βροχές
Η υποδοχή του έγινε με τιμές αρχηγού κράτους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.