Ελλαδα

Γυμνάστρια έσπασε την καραντίνα σε νησί και δούλευε στην Αθήνα

Είχε βρεθεί θετική ενώ εργαζόταν σε νησί των Κυκλάδων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυμναστήριο
Γυμναστήριο © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Η γυμνάστρια που έσπασε την καραντίνα στις Κυκλάδες εντοπίστηκε λίγες ημέρες αργότερα να εργάζεται σε μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων στην Αθήνα.

Μια άλλη περίπτωση ανθρώπου που βρέθηκε θετικό στον ιό και έσπασε την καραντίνα απασχολεί τις τελευταίες ώρες τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, πρόκειται για μία νεαρή γυμνάστρια, η οποία εργαζόταν σε νησί των Κυκλάδων και σε τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η νεαρή γυμνάστρια δήλωσε όπως προβλέπεται την διεύθυνση της κατοικίας όπου θα έκανε την 14ημερη καραντίνα, ωστόσο όταν όταν την αναζήτησαν οι αστυνομικοί στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιούν δεν την βρήκαν. 

Η  γυμνάστρια εντοπίστηκε  λίγες ημέρες αργότερα να εργάζεται σε μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων στην Αθήνα. Τώρα ο ΕΟΔΥ προσπαθεί να ιχνηλατήσει τον κύκλο των επαφών της. 

Το συγκεκριμένο περιστατικό γίνεται γνωστό λίγες μόνον ώρες μετά την ενέργεια μιας 24χρονης η οποία αν και είχε βρέθηκε θετική στον ιό πήρε το πλοίο και μετέβη στην Σαντορίνη.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ