- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Παιδιά προσφύγων με προβλήματα υγείας αναχώρησαν για Γερμανία
Έφυγαν μαζί με τις οικογένειές τους από Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης νησιών του Αιγαίου - Συνολικά 121 άτομα
Για τη Γερμανία αναχώρησαν παιδιά προσφύγων με σοβαρά προβλήματα υγείας - Μαζί με τις οικογένειές τους από Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης νησιών του Αιγαίου.
Για τη Γερμανία αναχώρησαν την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 παιδιά προσφύγων με σοβαρά προβλήματα υγείας από νησιά του Αιγαίου.
Πρόκειται για ομάδα 121 αιτούντων άσυλο, οικογένειες με παιδιά που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας, από τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης των ελληνικών νησιών.
Το πρόγραμμα μετεγκατάστασης περιλαμβάνει πέρα από τους 1.600 ασυνόδευτους ανηλίκους, και 243 παιδιά που έχουν οικογένεια αλλά πάσχουν από σοβαρό νόσημα. Η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα ελληνικής πρωτοβουλίας, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που καθόρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θέτοντας ως προσωπική του προτεραιότητα το ζήτημα των ασυνόδευτων ανήλικων μεταναστών στην Ελλάδα.
Το πρόγραμμα μετεγκατάστασης υλοποιείται από την Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ασύλου και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα
Οδηγίες αυξημένης ασφάλειας από το ΥΝΑΝΠ μετά τα πλήγματα σε ελληνόκτητα δεξαμενόπλοια
Παρόντες ήταν η σύζυγός του Άννα Μαρία και οι γιοι του Παύλος και Νικόλαος
Επτά αγρότες κατηγορούμενοι για απάτη σε βάρος της ΕΕ επέστρεψαν χρήματα και καταδικάστηκαν με μειωμένες ποινές
Άφησε ξεχωριστό στον καλλιτεχνικό και τοπικό κόσμo
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς το Πολεμικό Ναυτικό θα καλωσορίσει τη φρεγάτα
Ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη
Οι νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση
Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η απεργία στα ταξί
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η βασική γραμμή της κυβέρνησης είναι να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των αγροτών με εφαρμογή του νόμου
Προσωρινός πρόεδρος αναλαμβάνει ο Παύλος Ασλανίδης
Οι αγρότες ανοίγουν το τελωνείο Προμαχώνα μετά τη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.