Ελλαδα

Ξεκίνησε η δίκη του Χάρι Μαγκουάιρ στη Σύρο

Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή είπε στην ακρόαση πως ο πελάτης του χτυπήθηκε στο πόδι από αστυνομικούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Χάρι Μαγκουάιρ στην εισαγγελία Σύρου
Ο Χάρι Μαγκουάιρ στην εισαγγελία Σύρου© EUROKINNISSI/ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Σύρο η δίκη του Χάρι Μαγκουάϊρ για όσα συνέβησαν στη Μύκονο την περασμένη εβδομάδα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του Χάρι Μαγκουάιρ, για τη υπόθεση στη Μύκονο που οδήγησε στη σύλληψη του την προηγούμενη εβδομάδα.

Η δίκη διεξάγεται στη Σύρο χωρίς την παρουσία του κατηγορούμενου ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Μαγκουάιρ αρνείται τις κατηγορίες της επίθεσης και της απόπειρας δωροδοκίας αστυνομικού.

Παρά το αίτημα του Έλληνα δικηγόρου Αλέξη Αναγνωστάκη, που προσέλαβε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να εκπροσωπήσει τον παίκτη της, να αναβληθεί η δίκη, καθώς δεν είχε αρκετό χρόνο για να συλλέξει τα απαραίτητα στοιχεία και να προετοιμάσει καλύτερα την υπεράσπιση του Άγγλου ποδοσφαιριστή, το δικαστήριο της Σύρου αποφάσισε να προχωρήσει κανονικά.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, σύμφωνα με το Sky News, ο δικηγόρος είπε ότι δύο άντρες πλησίασαν την αδερφή του ποδοσφαιριστή, την Ντέζι,  η οποία λιποθύμησε αμέσως μετά την ένεση που δέχτηκε με άγνωστη ουσία.

Στη συνέχεια, ο Μαγκουάιρ και η παρέα του, ζήτησαν να τη μεταφέρουν άμεσα στο νοσοκομείο, όμως αντ 'αυτού μεταφέρθηκαν σε αστυνομικό τμήμα.

Ο κ. Αναγνωστάκης ισχυρίστηκε, με βάση το Sky News, ότι ο Μαγκουάιρ χτυπήθηκε στο πόδι από αστυνομικούς που του είπαν: «Η καριέρα σου τελείωσε».

Νωρίτερα, ο κ. Αναγνωστάκης ανέφερε ότι η λίστα των κατηγοριών κατά του πελάτη του οριστικοποιήθηκε μόλις χθες, οπότε έλαβε ένα έντυπο αντίγραφο του φακέλου σήμερα το πρωί - μόλις δύο ώρες πριν από τη δίκη. Έτσι, δεν είχε καν χρόνο να συζητήσει σε βάθος για τις κατηγορίες αυτές με τον πελάτη του, πρόσθεσε.

Ο κ. Αναγνωστάκης ανέφερε ότι έχει στην κατοχή του ένα βίντεο έξω από το αστυνομικό τμήμα της Μυκόνου, το οποίο είπε ότι δείχνει τους τρεις κατηγορούμενους τη νύχτα σε κατάσταση «ακραίας αγωνίας», 
 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ