Ελλαδα

Αγροτικό εμβόλισε περιπολικό - Καταδίωξη στην Πατρών - Πύργου

Ο οδηγός του οχήματος αναζητείται

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγροτικό εμβόλισε περιπολικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου
Αγροτικό εμβόλισε περιπολικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ

Αγροτικό εμβόλισε περιπολικό της Αστυνομίας - Καταδίωξη τα ξημερώματα της Τετάρτης 19 Αυγούστου 2020 στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου.

Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία, με αγροτικό να πέφτει πάνω σε περιπολικό, εκτυλίχθηκαν στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου.

Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα στο tempo24.news, ο οδηγός του αγροτικού εμβόλισε περιπολικό της Αστυνομίας.

Νωρίτερα, αστυνομικοί τού έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός του αγροτικού δεν συμμορφώθηκε στην υπόδειξη των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, προσπαθώντας να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη, με το περιπολικό της Αστυνομίας να προσπαθεί να ακινητοποιήσει το αγροτικό. Στην περιοχή Ράχη Αχαΐας το αγροτικό εμβόλισε το περιπολικό χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός αστυνομικού. Ο οδηγός εξαφανίστηκε με το αγροτικό και αναζητείται.

Αγροτικό εμβόλισε περιπολικό σε καταδίωξη στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου
Αγροτικό εμβόλισε περιπολικό σε καταδίωξη στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου

Το όχημα εντοπίστηκε τελικά κοντά στα Γιουλέικα. Άφαντος ο οδηγός του αγροτικού. Η κινηματογραφική καταδίωξη στην Πατρών - Πύργου με αγροτικό να εμβολίζει περιπολικό της Αστυνομίας εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 19 Αυγούστου 2020.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ