Πότε θα αρχίσει το ΑΧΕΠΑ να δέχεται ξανά κρούσματα Covid-19
Μετά την εμφάνιση 14 κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού
Η Κλινική και η ΜΕΘ λειτουργούν κανονικά στο 100% - Το ΑΧΕΠΑ δεν δέχεται μόνο νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19
Από το Σάββατο θα αρχίσει να δέχεται ξανά επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19 το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Σύμφωνα με τη διοίκηση του Νοσοκομείου λειτουργεί κανονικά η Α Παθολογική Κλινική του ΑΧΕΠΑ απλώς δεν δέχεται νέα επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19 λόγω της εμφάνισης 14 κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης η Α΄ Παθολογική Κλινική απολυμαίνεται και δεν δέχεται μόνο νέα επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19 μέχρι την Παρασκευή, ενώ εκτιμά πως θα αρχίσει να δέχεται κανονικά ασθενείς θετικούς στον κορονοϊό από το προσεχές Σάββατο που είναι ημέρα γενικής εφημερίας .
«Υπήρξε λάθος ερμηνεία της ανακοίνωσης σχετικά με την λειτουργία της Α΄Παθολογικής Κλινικής. Η Κλινική και η ΜΕΘ λειτουργούν κανονικά στο 100% και οι ασθενείς που νοσηλεύονταν εξακολουθούν να νοσηλεύονται. Δεν δέχεται μόνο νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 για νοσηλεία, όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά» επισήμανε ο κ. Παντελιάδης.
Όσον αφορά τους 14 εργαζόμενους που προσβλήθηκαν από Covid-19 ανέφερε ότι βρίσκονται σε καραντίνα και κανείς δεν γνωρίζει αποδεδειγμένα από που κόλλησαν.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Νοσηλεύτηκε φέροντας πολλαπλές κακώσεις
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.