Ελλαδα

Θετικός σε κορωνοϊό ο 57χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Ημαθία

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη - Σε καραντίνα αστυνομικοί και εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο 57χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Ημαθία, βρέθηκε θετικός σε κορωνοϊό - Μπήκαν σε καραντίνα αστυνομικοί και τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ.

Συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, μόλις διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό ο 57χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Ημαθία.

Το τροχαίο, με την παράσυρση πεζού, σημειώθηκε το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου. Ο 57χρονος παρασύρθηκε από ΙΧ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Ο οδηγός του οχήματος τον εγκατέλειψε.

Ο 57χρονος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» Θεσσαλονίκης όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ανάμεσα στις εξετάσεις που υπεβλήθη ήταν και το τεστ για κορωνοϊό, το οποίο και βγήκε θετικό, σύμφωνα με το verianet.gr.

Ο οδηγός του οχήματος που παρέσυρε τον 57χρονο στην Ημαθία και τον εγκατέλειψε, εντοπίστηκε, ωστόσο δεν συνελήφθη καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο thestival.gr, πρόκειται για 77χρονο που μένει σε χωριό στην περιοχή της Αλεξάνδρειας.

Ο 57χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Ημαθία και διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο τροχαίο τέθηκαν προληπτικά σε καραντίνα. Πρόκειται για 5 αστυνομικούς και τέσσερις εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ. Όλοι τους έκαναν τεστ για κορωνοϊό.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ