ΗΠΑ: Ο Τραμπ υποσχέθηκε 10 εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας
Με φορολογικά κίνητρα σε αμερικανικές εταιρείες
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε σήμερα ότι θα δημιουργήσει 10 εκατομμύρια θέσεις εργασίας μέσα σε διάστημα 10 μηνών.
Δέκα εκατομμύρια θέσεις εργασίας σε βάθος δέκα μηνών υποσχέθηκε να δημιουργήσει ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.
Πρόκειται για μία κίνηση - δέλεαρ προς διάφορες αμερικανικές εταιρείες, από τις οποίες ζητά να μεταφέρουν τις εγκαταστάσεις παραγωγής τους από την Κίνα στο αμερικανικό έδαφος προσφέροντάς τους φορολογικά κίνητρα.
Μιλώντας σε υποστηρικτές του, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα στη Μινεσότα, είπε ότι η κυβέρνησή του θα καταγγείλει τις ομοσπονδιακές συμβάσεις με εταιρείες που αναθέτουν τη δραστηριότητά τους σε μονάδες παραγωγής στην Κίνα.
«Θα δημιουργήσουμε πιστώσεις φόρου για τις εταιρείες που θα φέρουν πίσω τις θέσεις εργασίας από την Κίνα στην Αμερική», δεσμεύτηκε ο Τραμπ.
Ο Μπάιντεν προηγείται 9% στις δημοσκοπήσεις
Μία ημέρα πριν από την έναρξη του συνεδρίου του Δημοκρατικού Κόμματος, όπου ο Τζο Μπάιντεν αναμένεται να λάβει επισήμως το χρίσμα για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, δημοσκόπηση των NBC News και Wall Street Journal σήμερα καταδεικνύει ότι ο Μπάιντεν προηγείται του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με 9 ποσοστιαίες μονάδες.
Το 50% των ερωτηθέντων στη δημοσκόπηση είπε ότι θα ψήφιζε τον Μπάιντεν έναντι του Τραμπ, ενώ μονάχα το 41% είπε ότι θα ψήφιζε τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο.
Ο Μπάιντεν είχε προβάδισμα 11% στην ίδια δημοσκόπηση που διενεργήθηκε τον προηγούμενο μήνα.
Το μισό σκέλος της δημοσκόπησης των NBC News και Wall Street Journal διεξήχθη αφότου ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της γερουσιάστριας Καμάλα Χάρις για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ, στο πλευρό του Μπάιντεν.
Το συνέδριο των Δημοκρατικών, διάρκειας 4 ημερών, ξεκινάει αύριο Δευτέρα και αναμένεται να διεξαχθεί στο μεγαλύτερο μέρος του διαδικτυακά.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα νερά και έπεσε πάνω της
Bίντεο καταγράφουν την ορμή του νερού
Τι αναφέρει μάρτυρας - Τα συλλυπητήριά του υπουργού Ναυτιλίας Βασίλη Κικίλια
Διακοπές ρεύματος έχουν καταγραφεί σε αρκετές περιοχές του λεκανοπεδίου
Πάνω από 140 χιλιοστά βροχής στην Αττική - Σοβαρά προβλήματα από τη σφοδρή κακοκαιρία
Ένας άνθρωπος πιο αιρετικός και τολμηρός ακόμα και από το μπαρ του, το θρυλικό Berlin
Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική, εκτροπές σε μεγάλους άξονες
Επελαύνουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα
«Απομακρυνθείτε προς την περιοχή Γενοκτονίας»
Αναλυτικά οι περιοχές
Ισχυρές βροχές στην Αττική προκάλεσαν υπερχείλιση του ρέματος Βαλανάρη και διακοπή κυκλοφορίας στα Σπάτα
Μεταβάλλονται ευνοϊκώς τα καιρικά φαινόμενα
Σε κόκκινο συναγερμό η χώρα για τις επόμενες ώρες
Η νέα πλατφόρμα library.onassis.org ανοίγει ελεύθερη πρόσβαση σε σπάνιες συλλογές επτά αιώνων
Η Εθνική Επιτροπή απορρίπτει τον μαζικό εμβολιασμό, προκρίνει βιοασφάλεια και εκρίζωση
Σαρωτική επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε πάνω από 30 βενζινάδικα
Επελαύνει η κακοκαιρία - Νέες οδηγίες από την Πολιτική Προστασία
Η Ελλάδα στην πρώτη ομάδα χωρών του προγράμματος “OpenAI Education for Countries” και πιλοτική εφαρμογή του ChatGPT Edu στα δημόσια σχολεία
Πού θα σημειωθούν οι προγραμματισμένες διακοπές νερού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.