Ελλαδα

Όλες οι περιοχές όπου μπαρ και εστιατόρια κλείνουν τα μεσάνυχτα

Δείτε την αναλυτική λίστα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υποχρεωτικά κλειστά μπαρ και εστιατόρια, από τα μεσάνυχτα έως τις 07.00 το πρωί - Σε ποιες περιοχές ισχύει το έκτακτο περιοριστικό μέτρο για τον κορωνοϊό
Υποχρεωτικά κλειστά μπαρ και εστιατόρια, από τα μεσάνυχτα έως τις 07.00 το πρωί - Σε ποιες περιοχές ισχύει το έκτακτο περιοριστικό μέτρο για τον κορωνοϊό © Pixabay

Αυτές είναι οι περιοχές όπου μπαρ, εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης κλείνουν υποχρεωτικά τα μεσάνυχτα - Η επικαιροποιημένη λίστα.

Αυξήθηκαν οι περιοχές όπου μπαρ και εστιατόρια κλείνουν υποχρεωτικά τα μεσάνυχτα μετά τα νέα έκτακτα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Μεταξύ άλλων μπαρ, εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα και καφέ - μπαρ κλείνουν υποχρεωτικά τα μεσάνυχτα στην Περιφέρεια Αττικής, συμπεριλαμβανομένων των νησιών του Αργοσαρωνικού.

Το μέτρο για την επιβολή περιορισμών στο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης σε διάφορες περιοχές της χώρας όπου υπάρχει έντονη επιδημιολογική επιβάρυνση, τίθεται σε ισχύ και στα Κύθηρα.

Δείτε όλες τις περιοχές όπου τα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης κλείνουν υποχρεωτικά στις 00.00 τα μεσάνυχτα και παραμένουν με κατεβασμένα ρολά έως τις 07.00 το πρωί.

Περιφέρειες

  1. Κρήτης,
  2. Ανατολικής Μακεδονίας,
  3. Θράκης,
  4. Αττικής (συμπεριλαμβανομένων των νησιών του Αργοσαρωνικού και των Κυθήρων)

Περιφερειακές Ενότητες

  1. Θεσσαλονίκης,
  2. Χαλκιδικής,
  3. Λάρισας
  4. Κέρκυρας

Δήμοι

  1. Μυκόνου
  2. Πάρου
  3. Σαντορίνης
  4. Βόλου
  5. Κατερίνης
  6. Ρόδου
  7. Αντιπάρου
  8. Ζακύνθου
  9. Κω

Το έκτακτο περιοριστικό μέτρο για τον κορωνοϊό που αφορά στο υποχρεωτικό κλείσιμο μπαρ και εστιατορίων τα μεσάνυχτα δεν αποκλείεται να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας, εφόσον κάτι τέτοιο κριθεί απαραίτητο με βάση τα νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και χρονική παράταση του συγκεκριμένου μέτρου.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ