- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εγκρίθηκαν από το υπουργείο Εργασίας: τα κονδύλια για την καταβολή του επιδόματος στέγασης, του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και του επιδόματος γέννησης
Εγκρίθηκε δαπάνη, ύψους 28.500.000 ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Ειδικού Φορέα 1033- 202-0000000 ΑΛΕ 2310506009 οικονομικού έτους 2020, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) σχετικά με την κάλυψη της δαπάνης για την καταβολή του επιδόματος στέγασης μηνός Αυγούστου 2020, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση.
Παράλληλα, με ξεχωριστή υπουργική απόφαση, εγκρίθηκε δαπάνη, ύψους 48.107.991,82 ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Ειδικού Φορέα 1033-202 ΑΛΕ 2310506004 οικονομικού έτους 2020, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος μηνός Αυγούστου 2020.
Τέλος, εγκρίθηκε δαπάνη, ύψους 13.746.000 ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Ειδικού Φορέα 1033-202 ΑΛΕ 2310506899 οικονομικού έτους 2020, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του επιδόματος γέννησης στους δικαιούχους, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Ιουλίου 2020.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από 20 έως 31 Ιουλίου - Δωρεάν δεκαήμερη φιλοξενία
Οδηγίες του Δήμου προς τους πολίτες για την προστασία τους
Έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, επιχειρεί και ένα ελικόπτερο
Γιατί έσπασε, πότε έχει ξανασυμβεί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα επεισόδια φέρεται να ξεκίνησαν όταν ένα άτομο άρπαξε μία αλυσίδα από το λαιμό μίας γυναίκας στην περιοχή Προσφυγικά
Πότε θα δούμε το ουράνιο φαινόμενο
Η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σηκώθηκαν και εναέρια μέσα
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.