- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Έρρικα Πρεζεράκου: Θα μπορούσα να έχω γίνει κιμάς
Παραδέχθηκε πως είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ και έκανε έκκληση για αίμα
Η Έρρικα Πρεζεράκου εξακολουθεί να νοσηλεύεται - Μιλώντας για το ατύχημα με το σκάφος είπε πως η προπέλα θα μπορούσε να την είχε κάνει «κιμά»
Σε κατάσταση σοκ εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΚΑΤ η Ερρικα Πρεζεράκου, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στην Κύθνο. Η πρώην πρωταθλήτρια χτυπήθηκε από προπέλα σκάφους το μεσημέρι της Παρασκευής στην Κύθνο. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ και εκεί υποβλήθηκε σε σοβαρό χειρουργείο. Η Έρρικα Πρεζεράκου έχασε το μικρό της δακτυλο και έγινε μάχη από τους γιατρούς για να σώσει το χέρι της.
Όπως ανέφερε σε εκπομπή του ΟPEN η πρώην αθλήτρια, είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ: «Καλά είμαι, κάνω εδώ και δύο συνεχόμενες μέρες μεταγγίσεις, γιατί είχα χαμηλό αιματοκρίτη. Είχα χάσει πολύ αίμα. Τα έχω αφήσει όλα. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε όλα αυτά τα τηλέφωνα και όλο τον χαμό. Χρειάζομαι ηρεμία. Είμαι ακόμη σε σοκ. Θέλω να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Απλά λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να νιώθει ευγνωμοσύνη γιατί θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς. Να πω την αλήθεια έχω έννοια για τον παράμεσο, γιατί το τελευταίο μου δακτυλάκι το έχασα. Μια προσευχή θα ήθελα από τους ανθρώπους να σωθεί ο παράμεσος και να πάνε όλα καλά» είπε η Ερρικα Πρεζεράκου σε επικοινωνία με την εκπομπή.
Ο θεράπων γιατρός της, Σαράντης Σπυρίδωνος μίλησε στο Open για την κατάσταση της υγείας της. αλλά και το πολύωρο χειρουργείο που χρειάστηκε: «Η κυρία Πρεζεράκου χτυπήθηκε στο δεξί της χέρι από την προπέλα μιας εξωλέμβιας μηχανής, ενός φουσκωτού σκάφους, μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου χειρουργήθηκε αμέσως. Είχε πολλαπλά κατάγματα-τραύματα στο αντιβράχιο και στην άκρα χείρα του δεξιού πάνω άκρου Αντιμετωπίστηκαν και θα έχει ένα λειτουργικό χέρι».
Η 45χρονη πρώην αθλήτρια του επί κοντώ παραδέχθηκε ότι πονάει πολύ, ενώ έκανε κι έκκληση για αίμα, καθώς έχασε πολύ και θα χρειαστεί να κάνει μετάγγιση.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.