Ελλαδα

Λήμνος: 70χρονος ανασύρθηκε νεκρός από πηγάδι

Αγνοείτο από το απόγευμα της Τετάρτης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λήμνος: 70χρονος ανασύρθηκε νεκρός από πηγάδι
Λήμνος: 70χρονος ανασύρθηκε νεκρός από πηγάδι © Limnosreport.gr

Μεγάλη επιχείρηση έστησε η πυροσβεστική προκειμένου να ανασύρει έναν άνδρα 70 ετών που εντοπίστηκε νεκρός σε πηγάδι στη Λήμνο.

Ένας άνδρας 70 ετών ανασύρθηκε νεκρός από πηγάδι το πρωί της Πέμπτης μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής στην Λήμνο.

Ο άτυχος άνδρας αγνοείτο από το απόγευμα της Τετάρτης και το επόμενο πρωί βρέθηκε νεκρός σε πηγάδι απ’ όπου και ανασύρθηκε ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες της πυροσβεστικής υπηρεσίας, όπως μετέδωσε το limnosreport.gr.

«Χρησιμοποιήθηκαν αντλίες ,κάμερα, κλίμακα κ.α διασωστικά εργαλεία. Συνολικά επενέβησαν για την διάσωση – ανεύρεση του ατόμου, τέσσερα οχήματα με εννέα άνδρες.

Αξιοποιώντας τις πληροφορίες των συγχωριανών του, έγινε άντληση υδάτων συγκεκριμένου πηγαδιού και ανασύραμε νεκρό από τον πυθμένα, έναν άντρα ηλικίας 70 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λήμνου» αναφέρει το ανακοινωθέν της Πυροσβεστικής.

Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λήμνου όπου και θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή. Ερευνά για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Πυροσβεστική.

Η υπηρεσία υπενθυμίζει ότι οι ιδιοκτήτες πηγαδιών υποχρεούνται να καλύπτουν ή να περιφράζουν τα υπάρχοντα πηγάδια ώστε να μειώνεται ο κίνδυνος ατυχημάτων σε ανθρώπους και ζώα.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ