- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ο καιρός σήμερα: Υψηλές θερμοκρασίες αλλά και βροχές την Κυριακή
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα
Συνεχίζεται ο καύσωνας, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες - Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα, Κυριακή 2 Αυγούστου 2020
Βροχές, καταιγίδες σε ηπειρωτικά και Πελοπόννησο, βόρειοι άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Νότιο Αιγαίο αλλά και υψηλές κατά τόπους θερμοκρασίες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού της Κυριακής.
Πιο αναλυτικά, την Κυριακή, αρχικά τοπικές βροχές θα εκδηλώνονται σε περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς, ενώ τις θερμές ώρες της ημέρας τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά. Τα εντονότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στην Ήπειρο, στη Θεσσαλία, στη Στερεά και κυρίως στην Κεντρική και Βόρεια Πελοπόννησο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 17 έως 32 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 35, στην Ήπειρο από 19 έως 38 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 19 έως 37, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 36 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 35, και στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 34 βαθμούς, αλλά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου στα Δωδεκάνησα και τοπικά στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τους 37 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και τοπικά στα νότια πελάγη 7 μποφόρ κατά περιόδους. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στα βόρεια πελάγη βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με αυξημένη πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών ή καταιγίδων κυρίως στα δυτικά τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 34 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα διατηρηθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.
Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, με αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 25 έως 32 βαθμούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολυτάλαντη δημιουργός, άφησε έντονο αποτύπωμα στο ελληνικό θέατρο, το τραγούδι και τη λογοτεχνία
Άνοιξαν όλοι οι δρόμοι στην πρωτεύουσα μετά την ολοκλήρωση της χριστουγεννιάτικης αθλητικής εκδήλωσης
Το πλοίο με σημαία Λιβερίας έμεινε χωρίς ρεύμα - Σε εξέλιξη επιχείρηση συνδρομής από το Λιμενικό
Η πρόγνωση για την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου - Πού θα σημειωθούν χιονοπτώσεις
Σε δυο διαφορετικές επιχειρήσεις
Μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία
Ο Όμιλος Fourlis γιόρτασε 75 χρόνια με μια παράσταση-αφήγηση της διαδρομής του
Συνελήφθησαν 12 άτομα, εκ των οποίων 6 ανήλικοι
Λόγω της διεξαγωγής του «Athens Santa Run 2025»
Το ερώτημα, τελικά, δεν είναι μόνο τι θα δείξει η διερεύνηση
Μέτρα κατά της δημογραφικής συρρίκνωσης λαμβάνει η δημοτική αρχή
Για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών κατά τη νυχτερινή διασκέδαση - Ποιες γραμμές λεωφορείων εντάσσονται στο μέτρο
Συννεφιασμένο σκηνικό σε όλη τη χώρα - Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες
Εκπαιδευτικές δράσεις για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στις 24 Δεκεμβρίου
Τι δείχνουν οι τάσεις για τον καιρό των γιορτών
Με κάρτες Mastercard, κινητό τηλέφωνο ή φορητή συσκευή
Αφορά τη μη προσκόμιση του βίντεο από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.