- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».
Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τις Τρεις Γέφυρες έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από τις Τρεις Γέφυρες έως την Ιερά Οδό, στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Παλατάκι μέχρι τον Κηφισό.
Δυσκολίες θα συναντήσετε στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος του Χολαργού, στην άνοδο της Κηφισίας από Φάρο έως Σίδερα Χαλανδρίου, στην κάθοδο της Κηφισίας από Φάρο έως Πανόρμου και στην άνοδο της Αρδηττού και της Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Καθυστερήσεις παρατηρούνται στην Λεωφόρο Συγγρού από Λαγουμιτζή έως Διάκου, στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος του Φλοίσβου και στο ρεύμα προς Πειραιά από το Παλαιό Αεροδρόμιο έως την Λεωφόρο Αμφιθέας, στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης και στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Διυλιστήρια.
Σημειωτόν κινούνται τα οχήματα προς στην συμβολή των οδών Αμαλίας, Πανεπιστημίου και Βασιλίσσης Σοφίας.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε αλλάζει η ώρα;
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Και για ποια έγινε επαναξιολόγηση των αιτήσεών τους
Συνεχίζονται ανάλογες επιχειρήσεις για την επιστροφή Ελλήνων από τις εμπόλεμες περιοχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στον σιδηροδρομικό σταθμό - Τι ισχύει με τα δρομολόγια της Hellenic Train
Η ανάγκη για ένα σύγχρονο ρυθμιστικό πλαίσιο στην Ελλάδα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Προληπτική αλλαγή μηχανής στην Οινόη
Eίχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα
Επιχείρηση του Λιμενικού με 38 άτομα στα ανοιχτά των Καλών Λιμένων
Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.