- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πληροφορίες για δύο παιδιά με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» - Σε καλή κατάσταση και τα δύο.
Πληροφορίες για δύο παιδιά με συμπτώματα κορωνοιού που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».
Πρόκειται για 11χρονο αγόρι από την Χαλκίδα το οποίο βρίσκεται από την Κυριακή το βράδυ στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό, και ένα κορίτσι ηλικίας 9 ετών από την Αθήνα που προσήλθε χθες 27-7 στο νοσοκομείο.
Και τα δύο παιδιά νοσηλεύονται σε καλή κατάσταση.
Υπενθυμίζεται ότι χθες, 27 Ιουλίου, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε 35 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, εκ των οποίων τα 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που οδήγησε στη σύλληψη
Kαταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Αλλάζει το σκηνικό - Πότε θα ανέβει εκ νέου η θερμοκρασία
Mε 235 κάμερες, 10 drones και 24 πηγές δεδομένων
«Έχουν διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνες σε 14 κτίρια, υπάρχουν καθιζήσεις»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Αναστάτωση σε πτήση από το Νιουκάστλ προς το Ηράκλειο - Επιθετική συμπεριφορά στο πλήρωμα
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.