Χυδαία επίθεση από τη Ραχήλ Μακρή στον Γιάννη Αντετοκούνμπο
«Πάρε το π%υλ% και πίσω την ελληνική ιθαγένεια» έγραψε στο Facebook η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Η χυδαία επίθεση από τη Ραχήλ Μακρή κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Η ανάρτηση που έκανε στο Facebook η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Ραχήλ Μακρή, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε χυδαία επίθεση κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Αφορμή για αυτήν τη χυδαία επίθεση κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τη Ραχήλ Μακρή αποτέλεσε η πρόσφατη συνέντευξη του σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.
Σε αυτήν τη συνέντευξη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Ελλάδα τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του. Όπως αποκάλυψε, ζούσε συνέχεια με τον φόβο ότι οι γονείς του θα απελαθούν. Και επεσήμανε ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα λευκών όπου μπορεί η ζωή κάποιου με το δικό του χρώμα να γίνει δύσκολη, τονίζοντας ότι αντιμετώπιζε ρατσισμό και αρνητικά σχόλια.
Με αφορμή αυτήν τη συνέντευξη, η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή επιτέθηκε χυδαία στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, γράφοντας στο Facebook: «Πάρε το π%υλ% και πίσω την ελληνική ιθαγένεια».
Δείτε την ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή στο Facebook για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Κωνσταντίνος Καλέμης: Αποκάλεσε «μαϊμού» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο - Η καρατόμησή του από τη Νίκη Κεραμέως
Υπενθυμίζεται ότι η συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο είχε προκαλέσει την αντίδραση του Κωνσταντίνου Καλέμη.
Ο Συντονιστής Εκπαίδευσης Προσφύγων του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Μαλακάσας είχε αποκαλέσει «μαϊμού» και «αχάριστο» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αυτά τα ρατσιστικά σχόλια από τον Κωνσταντίνο Καλέμη έγιναν στο Twitter κάτω από ανάρτηση που αφορούσε τη συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Άμεση ήταν η αντίδραση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως η οποία και τον καρατόμησε, απομακρύνοντάς τον από τη θέση του συντονιστή όπου είχε αποσπαστεί από το 2017.
«Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες ρατσιστικές και άκρως προσβλητικές συμπεριφορές» είχε προσθέσει στο μήνυμά της στο Twitter ο Νίκης Κεραμέως.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Η έκθεση συγκεντρώνει έργα, εμπειρίες και αποτελέσματα από μια σειρά δράσεων
Αυξάνονται οι καταγγελίες για επιθέσεις σε γιατρούς και υγειονομικούς σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας
Το βίντεο - αφιέρωμα της εταιρίας παραγωγής για την αείμνηστη ηθοποιό
Απολύτως ανακριβή χαρακτηρίζει η ΕΛΑΣ τα δημοσιεύματα για χειροπέδες σε καθηγητές εντός σχολείου
Τροχαίο στο 44,5ο χλμ προς Κόρινθο – Τραυματίστηκε οδηγός βαν, επί τόπου Τροχαία και Πυροσβεστική
Ένα χρόνο πριν η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών
Η ανακοίνωση της οικογένειας Ντε Γκρες
Η σπουδαία ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 92 ετών
Η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία της πνοή, όπως ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας
Η πρόγνωση Τσατραφύλλια για χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα και ισχυρούς βοριάδες
Ο γνωστός επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή
Σκληρή δήλωση Αλειφτήρα κατά Ανεστίδη, ενόψει της συνάντησης των αγροτών με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου
Όλες οι αργίες για το 2026
Η 24χρονη πέρασε στο αντίθετο ρεύμα στη Μάρκου Μπότσαρη και προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές
Από το βράδυ ξεκινά η μεταβολή του καιρού
Δύο χρόνια διοίκησης Αγγελούδη χωρίς μεταρρυθμίσεις, με αυξήσεις τελών και χαμηλές επιδόσεις ανακύκλωσης, για την παράταξη «Θεσσαλονίκη για Όλους»
Αναφέρθηκε στο πολιτικό κίνημα που οργανώνεται, τις τύψεις και τις μετακινήσεις της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.